Se pare că prima soție a Prințului Charles a fost bună prietenă cu regretatul artist.

De-a lungul timpului, au apărut multe informații despre viața pe care o ducea Prințesa de Wales cu actualul rege la Marii Britanii. Se pare că prietenia cu Freddie Mercury a ajutat-o pe Lady Diana să treacă peste episodul dureros, în care fostul soț recunoștea în fața lumii că a fost infidel. 

Prințesa Diana și Freddie Mercury au petrecut o noapte împreună

După ce prima soție a Prințului Charles și-a găsit sfârșitul în urma unui teribil accident de mașină, au ieșit la iveală mai multe detalii cu privire la întâmplările care au marcat-o pe Prințesa Diana.

Printre acestea se numără și prietenia cu Freddie Mercury, un subiect intens dezbătut în presa din Marea Britanie, la acea vreme.

Există informații conform cărora regretatul artist a fost un adevărat sprijin pentru Prințesa Diana. După momentele dureroase alături de Prințul Charles, Freddie Mercury i-a alinat suferința.

Probabil vă veți întreba ce au în comun cei doi, având în vedere statutul social diferit. Ei bine, Prințesa Diana și Freddie Mercury urmăreau sitcomul american „The Golden Girls”.

( CITEȘTE ȘI: Cele 10 situații în care Prințesa Diana a sfidat coroana. Niciodată nu i-a păsat de protocolul regal! VIDEO )

Ce relația a avut Prințesa Diana cu Freddie Mercury. Cât de apropiați erau cei doi, de fapt
Arhivă

Ambii adorau să vadă fiecare episod, iar de aici s-a legat o frumoasă prietenie, dar neînțeleasă de cei din jur. Lucrurile au devenit și mai clare, atunci când regretatul artist a ajutat-o pe Prințesa Diana să intre într-un bar de homosexuali.

Freddie Mercury era conștient de faptul că a sfidat toate regulile, dar și Familia Regală. Cei doi, alături de alți prieteni de-ai artistului, au petrecut o noapte plină de voie bună.

Dar cum o astfel de situație nu ar fi fost permisă, Freddie Mercury a ajutat-o pe Prințesa Diana să se deghizeze în bărbat. Artistul i-a dat o șapcă, ochelari de soare și o jachetă care îi aparținea. Nimeni nu a bănuit că sub acele haine se ascunde, de fapt, un membru al Casei Regale.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.