Sunt anumite vedete în România care încasează lunar sume de bani la care alții nici măcar nu visează. În vreme ce mulți români se plâng de pensiile mici, unii se bucură de venituri frumușele în fiecare lună. Este și cazul lui Mitică Dragomir, care are o pensie enormă de la statul român. 

Mitică Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, primește trei pensii. Pe an, el încasează în jur de 206.400 lei, o sumă la care mulți nici măcar nu îndrăznesc să se gândească.

Mitică Dragomir câștigă o pensie uriașă

Deși are o pensie uriașă, Mitică Dragomir, cel poreclit ‘Corleone’, a mărturisit că nici măcar nu ‘intră’ în banii primiți de la stat, el având venituri și din domeniul construcțiilor.

„Eu mereu am spus adevărul, pentru că nu știu să mint. Așa că nu am de ce să mă feresc nici acum. Am o pensie de aproximativ 120 de milioane de lei (n.r. – 1200 RON) și mai aveam o pensie de 7.200 de lei, pensia specială din Parlament, dar pe care mi-au tăiat-o acum jumătate de an.

Era bine să fi avut în continuare acești bani, dar asta este. Oricum, nici de acești bani, v-am spus, cam 120 de milioane nu mă ating”, a spus Dragomir, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Mitică Dragomir are și o avere impresionantă

Pe lângă pensia destul de mare, Mitică Dragomir are numeroase afaceri în domeniul imobiliar, care îi suplimentează veniturile. Nici atunci când vine vorba de avere fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal nu stă prost.

Potrivit unei declarații de avere mai vechi, Mitică Dragomir deținea un teren de 5.000 de metri pătraţi în Pantelimon.

El mai are două apartamente şi o casă în Bucureşti, trei vapoare pe Herăstrău, bijuterii de 200.000 de euro, ceasuri de 50.000 de euro şi tablouri de 100.000 de euro.