Mitică Dragomir se numără printre pensionarii care nu se pot plânge de venituri. Acesta primește lunar o pensie cu mult peste medie, pe lângă asta având și afaceri de milioane, în domeniul imobiliar. Cât încasează lunar fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal?

La capitolul financiar, Mitică Dragomir recunoaște că nu se poate plânge. Deși, recent, a pierdut pensia specială de parlamentar, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal încasează lunar o pensie ce depășește cu mult media din România. Mai mult, bărbatul a mărturisit că nici măcar nu are pe ce să își cheltuiască veniturile lunare, fiind un om destul de chibzuit și fără de vicii.

Invitat în cadrul unei emisiuni de televiziune, Mitică Dragomir a dat cărțile pe față și a recunoscut ce venituri are. Acesta a mărturisit că în prezent a rămas cu o pensie de aproximativ 2.500 de euro, asta după ce a pierdut pensia specială de parlamentar.

 „Un pic peste 120 de milioane de lei, mi-au tăiat 70 de milioane din pensia specială. Păcat, erau buni și ăia. Nici pe ăștia nu-i consum. Eu mănânc foarte puțin, nu beau, mă mai duc cu diverși tineri la o cafea sau cu Viorel Păunescu, ori la Adrian Thiess, „La Boschetărie”, așa-i zice restaurantului, și mănânc gratis. Stau pe șantier toată ziua, chiar și-n frig, afară, pe un scaun, dar ce bine e! Dacă mi-e frică de ceva, mi-e frică de sărăcie! Munceam de mic de când răsare soarele.”, a declarat Mitică Dragomir, în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.

Mitică Dragomir, unul dintre cei mai bogați pensionari din România?! Cât primește lunar Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal
Captură video

Mitică Dragomir, avere impresionantă

Pe lângă pensia care este una destul de mare, Mitică Dragomir are numeroase afaceri în domeniul imobiliar, care îi suplimentează veniturile. Nici atunci când vine vorba de avere fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal nu stă prost.

Potrivit unei declarații de avere mai vechi, Mitică Dragomir deținea un teren de 5.000 de metri pătraţi în Pantelimon, două apartamente şi o casă în Bucureşti, trei vapoare pe Herăstrău, bijuterii de 200.000 de euro, ceasuri de 50.000 de euro şi tablouri de 100.000 de euro.