Theo Rose are o pasiune tipică băieților, dar se mândrește cu asta.

Theo Rose este pe val mai mult ca niciodată. Artista se bucură de succes în fiecare zi. Mai nou, se pregătește penturu cel mai important rol din viața ei și anume, cel de mămică. Vedeta sigur nu își va influența copilul să urmeze o anumită direcție, dar un lucru este clar. Și anume, va avea de la cine să moștenească pasiuni. 

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Șatena domină topurile cu piesele ei, iar programul său este mai încărcat ca niciodată. Vedeta abia dacă mai are timp pentru propria persoană sau pentru a-și vizita famiia. Recent, aceasta a fost în vacanță în Maldive, dar a recunoscut că cel mai bine se simte la Izvoarele, în sânul familiei.

Fanii lui Theo Rose știu că aceasta este extrem de băiețoasă. Nu este de mirare că are un comportament tipic băieților, iar asta pentru a crescut foarte mult în preajma tatălui ei. Acesta este antrenor de fotbal în comuna natală a lui Theo, așa că artista are o pasiune înăscută pentru acest sport.

weekend. Ce pasiune ascunsă are Theo Rose. Artista nu se pricepe doar la muzică
Social Media

Theo Rose a dat multe goluri la în copilărie

Theo Rose este pasionată de fotbal încă de mică, de când tatăl ei o lua pe teren. Artista făcea senzație pe terenul de fotbal și încerca să dea cât mai multe goluri. Chiar și acum, deși a crescut și activează într-un alt domeniu, vedeta mai merge să viziteze echipele de fotbal pe care le antrenează tatăl ei. Până acum, bărbatul a trimis două fete în Lotul Național.

Tatăl lui Theo Rose este foarte mândru de fiica lui. Mai ales când aceasta vine acasă și se strâng zeci de copii în fața curții pentru a face poze cu ea. Deși, până acum, la „Vocea României” a întors scaunele doar pentru oamenii talentați, se pare că are o slăbiciune și pentru Ianis Hagi.

Când mai vin acasă, mai fac cu tata o miuța prin grădină. Am un sentiment de mândrie vizavi de Ianis Hagi.”. a spus Theo într-un reportaj pentru PRO TV.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.