Theo Rose a fost surprinsă cu un cadou despre care spune că s-a bucurat mai mult verișoara sa de el.

Theo Rose nu are deloc secrete față de fanii ei. Recent, artista a dat totul din casă și a vorbit fără perdea despre cele mai ciudate momente din viața ei. Deși, acum, este într-o relație cu regizorul serialului „Clanul”, vedeta nu a putut uita nici de foștii ei parteneri. 

Theo Rose se pregătește să devină mămică. Urmează o perioadă foarte frumoasă, dar și cu multe provocări pentru frumoasa artistă. Iubita lui Anghel Damian nu pune presiune pe ea, ci așteaptă ca viața să o surprindă în cel mai frumos mod posibil. Și cum a promis că nu va lua prea curând o pauză, vedeta profită și onorează fiecare invitație pe care a primit-o.

Una dintre ele a fost chiar la podcastul lui Mihai Bobonete. Cei doi au devenit colegi de trust de când Theo Rose este jurat la „Vocea României”, așa că totul a fost mai mult o discuție între prieteni. Fără să se ascundă, artista a povestit cele mai amuzante momente din copilăria ei, inclusiv primele relații pe care le-a avut.

Care este cel mai „nebun” cadou pe care l-a primit Theo Rose. Declarațiile care îl vor face gelos pe Anghel Damian
Social media

Theo Rose: „Mi-a spus că e cadou pentru oameni inteligenți”

Iubita lui Anghel Damian a recunoscut că nu se pricepe prea mult la acceptat cadouri. Și, totuși, unul dintre partenerii ei a reușit să o uimească cu gestul făcut. Theo a primit din partea unui iubit de-ai ei un cadou pe care nu l-a desfăcut până când nu a ajuns acasă. Așa cum bănuia, acesta era un vibrator.

Artista a ținut să facă precizarea că nu s-a folosit deloc de cadoul primit, însă asta nu înseamnă că nu a făcut alte persoane fericite. Mai exact, pe verișoara ei care a și anunțat-o că l-a folosit. Pe vremea când a primit cadoul, Theo Rose a fost destul de intrigată de gestul partenerului său. Acum, privind retrospectiv, a ajuns la concluzia că a fost un moment foarte amuzant.

„Primul meu gagic a îndrăznit să-mi facă un cadou. Nu urma să-l folosim, pur și simplu, mi l-a făcut cadou. N-am apucat să-l folosesc că a venit o verișoară pe la mine.”

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.