Bianca Drăgușanu a învățat, de-a lungul timpului, care sunt capcanele din online.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai urmărite vedete de la noi pe Instagram. Diva a adunat o comunitate impresionantă în online, iar totul s-a întâmplat în decursul anilor. Cei care o urmăresc au văzut, deja, că vedeta întruchipează perfecțiunea în online și are și o explicație pentru asta. 

Bianca Drăgușanu a muncit ani de zile la imaginea pe care o afișează azi în fața tuturor. Vedeta și-a dorit să obțină perfecțiunea și a reușit. Diva a investit sume colosale în imaginea ei, dar și energie. Aceasta a știut cum să speculeze totul în favoarea ei, iar în prezent, numele ei a devenit un brand puternic.

Bianca este recunoscută pentru perfecțiunea care o caracterizează. Deși mulți cred că este foarte ușor să arate mereu ca scoasă din cutie, adevărul este cu totul și cu totul altul. Diva își dedică multe ore pentru ca aspectul ei să fie unul impecabil și, oricât de criticată ar fi de cei din jur, tot ei sunt cei care pun o asemena presiunea pe umerii ei.

Vedeta a pus de multe ori punctul pe „i” și a vorbit despre presiunea din social media, în special cea de pe Instagram. Aceasta este conștientă că urmăritorii ei nu ar rezona deloc cu ea dacă ar posta doar imagini neprelucrate. Bianca este de părere că dacă și-ar arăta vulnerabiliătățile, fanii ar ataca-o din toate părțile.

Ce părere are Bianca Drăgușanu despre viața de pe Instagram. „Dacă faci asta, ești condamnată”
Instagram

Bianca Drăgușanu: „Este o viață motivațională”

Tocmai de aceea, vedeta preferă să posteze o viață perfectă pe Instagram și să trăiască una normală în spatele acestuia. Bianca Drăgușanu nu este dispusă să își asume valul de reacii din partea răutăcioșilor, așa că le oferă acestora exact ceea ce vor.

Bianca nu se ferește să afirme că postează mereu doar imagini editate și că nu există selfie în care să nu apeleze la filtre. Dar, în același timp, diva trage un semnal de alarmă. Drăgușanu îi îndeamnă pe fani să facă diferența dintre realitate și online.

„Ce punem pe Instagram, aia nu este viața noastră reală. Ce punem pe Instagram, este o viață motivațională. Totul frumos, opulent, strălucitor, totul impecabil, minunat.

Ne trezim machiate, fără cearcăne, părul stă perfect. Faptul că ți-a pus o poză fără filtru sau nemachiată sau plângând, ești condamnat. Atunci, mai bine n-o faci, nu?”

@diana.blogger #fyp #foryoupage #foryou #viral #viralvideo #chisinau #moldova #bucuresti #romania #bucurestiromania🇷🇴 #dianablogger #biancadragusanu ♬ sunet original – Tik Toker Diana

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.