Anamaria Pordan și Bianca Drăgușanu sunt două dintre cele mai cunoscute nume din showbiz-ul autohton.

Anamaria Prodan a fost mereu o persoană foarte asumată. Sexy impresara și-a susținut mereu afirmațiile cu argumente solide și nu i-a fost frică deloc să pună punctul pe „i”. La un moment dat, Anamaria a caracterizat-o pe Bianca Drăgușanu, iar replicile impresarei nu a fost prea blânde.

Anul acesta, Anamaria Prodan a fost în lumina reflectoarelor mai mult ca niciodată. Vedeta a fost în centrul atenției din cauza divorțului de fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf. Impresara le-a demonstrat tuturor că poate să o ia de la capăt cu zâmbetul pe buze și nu s-a lăsat prea afectată de divorț.

Anamaria Prodan a fost conștientă că în viața ei sunt și alte persoane care merită atenția și iubirea ei. Așa cum era de așteptat, vedeta se dedicată în exclusivitatea familiei și are grijă să nu le lipsească nimic copiilor ei. După divorț, aceasta și-a resetat prioritățile și pare că se simte mai bine ca niciodată.

Anamaria Prodan a fost mereu o femeie sinceră și independentă. În prezent, vedeta a ajuns să trăiască pe picior mare, dar asra i se datorează în totalitate ei. Anamaria a dat din coate și a reușit să își facă loc într-o lume care era dominată de bărbați.

Anamaria Prodan a dat cărțile pe față. Care este părerea sinceră a impresarei despre Bianca Drăgușanu
Facebook

Anamaria Prodan nu este impresionată de ascensiunea Biancăi Drăgușanu

La scurt timp după ce a intrat în lumea fotbalului, Anamaria Prodan nu s-a mulțumit cu puțin. Vedeta a muncit zi și noapte până când numele ei a ajuns o adevărată carte de vizită. Impresara a demonstrat tuturor de ce este capabilă și a devenit un adversar de temut pentru competiția ei din lumea fotbalului.

Știind cât de mult a muncit pentru tot ceea ce are acum, Anamaria Prodan nu se ferește să vorbească despre ascensiunea altor vedete. Impresara este conștientă că norocul joacă un rol extrem de important. Totuși, asta nu înseamnă că toți își merită locul pe care îl au în prezent.

„Cine o cunoștea din Petroșani, vreodată, pe Bianca Drăgușanu?! Nimeni! Ai văzut că ea a încercat, sărăcuța, de mică, de la „Din Dragoste”. A tot încercat să fie vedetă.

N-a ajuns nici în ziua de azi! Pe bune! N-ai cum să fii vedetă așa! Poți să fii vedetă pe un alt segment pe care tu încerci să intri din ce în ce mai agresiv”, declara Anamaria Prodan.

@starloveib♬ sunet original – I am a STAR Angela

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.