Anamaria Prodan, declarații siropoase pentru noul iubit

Anamaria Prodan pare că a trecut de tot peste relația cu Laurențiu Reghecampf și înflorește lângă noul partener. Impresara a dezvăluit că în inima ei se află cineva, însă va face publică relația abia după ce divorțul se finalizează. Cu toate acestea, impresara i-a făcut o declarație bărbatului din viața sa.

Recent, Anamaria Podan a postat în mediul online un citat în care vorbește despre iubire. Desper o persoană care se află deja în sufletul ei și pe care intenționează să o păstreze acolo mult timp. Citatul este unul de dragoste, iar internauții au presupus că îi este adresat noului iubit. Deși nu a făcut referire clară la bărbatul din viața ei, Anamaria Prodan și-a dezvăluit sentimentele.

„Deja locuiește în inima mea. Și plănuiesc să fac orice ajustări ar fi necesare ca să fie o casă sigură pentru el, să locuiască în ea pentru totdeauna și să nu simtă niciodată nevoia să se mute. O să demolez dacă e nevoie, o să o reconstruiesc și o să o fac invincibilă, imună la cutremure, furtuni și incendii.”, este citatul posta de Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a trecut la un nou capitol! Declarațiile impresarei pentru actualul iubit. “Locuiește în inima mea”
Instagram

Cine este bărbatul din viața Anamariei Prodan

În urmă cu ceva timp, după ce scandalul cu fostul partener s-a mai domolit, Anamaria Prodan anunța ca este într-o nouă relație. Mai exact, aceasta a declarat că în viața ei a apărut cineva, însă relația o va face publică abia după ce procesul de divorț se va finaliza. Despre presupusul iubit al impresarei se știe doar că nu este din România.

„Sunt, sincer, în cea mai bună perioadă a vieții și mă simt bine eu, înăuntru. Se vede și pe afară, așa îmi zic toți prietenii, întineresc. Da, iubesc, dar eu sunt un om care iubește totul, să știi. Dacă mă întrebi acum dacă am pe cineva în viața mea, am pe cineva în viața mea. Dar niciodată nu o să mă vezi la braț cu acel cineva până nu am procesul gata.

Domnul despre care vorbesc nu este român. Eu am niște principii old fashion. Eu până nu divorțez nu o să mă afișez niciodată cu cineva. Sau să spun vezi că-s gravidă cu nu știu care. Vezi că m-am ascuns prin casă cu nu știu care. Vezi că m-a prins lumea prin păduri cu bărbați. Asta tot de demnitate și de coloană vertebrală ține.

Da, îmi place foarte tare cineva și avem o legătură foarte frumoasă. A înțeles și respectă decizia mea de a aștepta până se termină divorțul.”, spunea Anamaria Prodan.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.