Anul acesta, Andreea Antonescu a primit în viața ei doar schimbări pozitive.

Vedeta a participat în „America Express” alături de buna ei prietenă, iar emisiunea i-a schimbat radical percepția despre viață. Deși nu a fost marea învingătoare de pe „Drumul Aurului”, artista a ieșit mult mai câștigată pe plan personal.

Pentru Andreea Antonescu, „America Express” este competiția care i-a schimbat viața la 180 de grade. Vedeta a aflat că este de neoprit și că, atunci când își propune ceva, nimeni și nimic nu o poate opri. Împreună cu Andreea Bălan, artista a demonstrat că poate fi un adevărat pericol atunci când vine vorba de competiții cu miză mare la mijloc.

Dincolo de dezvoltarea personală și de experiența trăită la capătul Pământului, Andreea Antonescu a primit cel mai frumos cadou. Și anume, sarcina cu fiica ei. Vedeta nu a simțit nicio secundă că este însărcinată, iar adrenalina cursei a ținut-o mereu focusată către marele premiu.

Ajunsă în țară, Andreea Antonescu a făcut o serie de analize pentru a se asigura că totul este în regulă cu fiica ei. Cea mai mare spaimă a avut-o în legătură cu alimentele pe care le-a consumat în „America Express”, dar se pare că sarcina nu a fost pusă în pericol.

Ce nume a ales Andreea Antonescu pentru fiica ei. Totul are legătură cu „America Express”
social media

Andreea Antonescu este topită după fiica ei

Acum, Andreea Antonescu se pregătește pentru botezul fiicei ei. Deși mulți se așteptau ca relația ei cu tatăl celei mici să fie un longevivă, artista a declarat că „nepotrivirea de caracter” și-a spus cuvântul. Însă, asta nu o împiedică să dea ce este mai bun pentru micuța ei.

Artista a pus totul al cale pentru marele eveniment din viața fiicei sale. Andreea Antonescu a gândit botezul, astfel încât să poate ajunge și fiica ei din America, Sienna. Cele două s-au întâlnit, deja, la maternitate, iar artista vrea ca relația dintre ele să fie una extraordinară. De asemenea, nu exclude posibilitatea ca cea mică să studieze în Statele Unite ale Americii.

„Păpușa lui mama se numește Venice Victoria. Victoria, pentru că ea e victoria mea din America Express. Venice, pentru că mi-am dorit un nume deosebit, mi-am dorit un nume altfel exact ca al Siennei. Totul a început cum este la mine AA – Andreea Antonescu, SS – Sienna Spak, așa ne-am dorit și la micuță VV – Venice Vrînceanu”.