Andreea Antonescu și-a luat inima-n dinți și anul trecut a plecat în „America Express”.

Fiind vorba despre o aventură atât de solicitantă, din toate punctele de vedere, artista nu aveam cum să nu facă echipă cu cea mai bună prietenă a ei. Alături de Andreea Bălan, aceasta a ajuns să parcurgă tot „Drumul Aurului”.

Andreea Antonescu este foarte mândră de parcursul ei la „America Express”. Echipa pe care a format-o alături de Andreea Bălan a fost una dintre cele mai puternice din competiție. Drept dovadă, de aia a și ajuns până în marea finală. Deși nu au pus mâna pe cei 30.000 de euro și pe amulete de aur, cele două au plecat din America mult mai câștigate.

Andreea Antonescu a recunoscut că a fost o provocare imensă pentru ea, din toate punctele de vedere. A fost pentru prima dată, după mult timp, cât aceasta a stat atât de mult alături de Andreea Bălan. Cele două au avut parte de momente tensionate în trecut, dar, acum, sunt mai bine ca niciodată.

Când și-a dat seama Andreea Antonescu, în „America Express”, că este însărcinată
Instagram

Andreea Antonescu s-a despărțit, între timp, de tatăl fiicei sale

La întoarcerea în țară, Andreea Antonescu a avut o adevărată surpriză pentru fanii ei. Și anume, a anunțat că este însărcinată. Întrebările tuturor au fost legate de modul în care a putut să ducă o sarcină, într-o competiție atât de dură precum „America Express”. Răspunsul a fost unul simplu și a venit chiar din partea Andreei.

Artista nu și-a dat deloc seama că este însărcinată. Tocmai de aceea, a acceptat toate probele, inclusiv pe care cu mâncare scârboasă. Nici Andreea Bălan nu a bănuit nimic, până pe ultima sută de metri din finală. Atunci, Andreea Bălan credea că ea a câștigat și trăgea cât mai tare de Andreea Antonescu pentru a ajunge la Irina.

În acel moment, Andreea Antonescu nu mai putea face nici măcar un pas. Abia atunci i-a trecut prin cap ideea că ar putea fi însărcinată și că asta nu i-ar mai permite să facă efort.

„În momentul în care am urcat acel dea, eu până în ultima clipă am crezut că am câștigat. Plângeam. Andreea ori nu mai putea, ori și-o fi dat seama, că atunci nu mi-a zis, pe moment. Eu trăgeam de ea. A fost prima dată când a realizat că s-ar putea să fie însărcinată. Nu mai putea să meargă.”, a spus Andreea Bălan.