Reclamă
Reclamă

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au una dintre cele mai solide prietenii din showbiz-ul autohton. Cele două sunt foarte puternice atunci când sunt împreună și s-au convins de asta la „America Express”. Însă, pentru a ajunge în acest punct, artistele au trebuit să treacă prin mai multe etape.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu sunt unele dintre cele mai cunoscute artiste din peisajul monden. Cele două sunt prezente în lumina reflectoarelor de pe vreme când alți colegi de-ai lor nici nu visau la celebritate. Artistele au făcut parte din una dintre trupele fenomen ale anilor 2000, iar asta a venit la pachet cu avantaje, dar și cu dezavantaje.

Celebritatea le-a lovit pe cele două la o vârstă destul de fragedă și nu au știut cum să facă față la asta. Pe vremea aceea, părinții erau principalii responsabili pentru el. La un moment dat, au apărut tensiunile și certurile, iar Andreea Bălan și Andreea Antonescu au decis să pună punct relației de prietenie. Însă, având în vedere ce s-a întâmplat mai târziu, pot spune că a fost doar o pauză.

Când s-au împăcat, de fapt, Andreea Antonescu și Andreea Bălan. Artistele nu și-au vorbit ani de zile
Social Media

Prietenia Andreei Bălan cu Andreea Antonescu a trecut prin apă și foc

Artistele nu și-au vorbit ani de zile. În tot acest timp, fiecare dintre ele s-a concentrat fie pe partea personală, fie pe cea profesională. Andreea Bălan și-a întemeiat și ea o familie și a adus pe lume două fetițe. La nașterea Clarei, Andreea a fost la un pas de moarte. Acela a fost momentul în care fosta ei colegă de trupă a realizat că trebuie să lase deoparte orgoliile și să vorbească cu ea.

Reclamă

Andreea Antonescu a luat imediat legătura cu Andreea și a mers să o vadă. Atunci, ambele au realizat cât de fragilă este viață și că trebuie să se bucure de fiecare moment. De atunci și până în prezent, cele două au reluat și proiectul lor de suflet, trupa Andre.

„N-am mai mers. Căruța nu mai avea patru roți și n-a mai mers. Am aflat de nefericitul moment cum că era să-și piardă viața în urma nașterii Clăriței. N-am stat pe gânduri. În secunda doi m-am dus la ea la spital, era internată la terapie intensivă.”

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro