Reclamă
Reclamă

Andreea Bălan a fost una dintre cele mai curtate vedete de către producătorii „America Express”. După ani de zile în care a tot refuzat să plece într-o astfel de competiție, vedeta a acceptat, până la urmă. Artista a ales să facă echipă cu Andreea Antonescu, una dintre cele mai bune prietene ale sale. 

Andreea Bălan este una dintre cele mai luptătoare concurente de la „America Express”. Pe „Drumul Aurului”, aceata a demonstrat tuturor că este un adversar de temut. În continuare, nimeni nu se poate pune cu ea. Împreună cu Andreea Antonescu, artista a pornit în cucerirea Americii, la propriu și nu este departe de a și reuși asta.

Spre deosebire de alte echipe care au plecat la drum nepregătite, Andreea a vrut să se asigure că are totul pregătit. Vedeta s-a antrenat la sală cu un an înainte, iar asta pentru a face față mult mai bine probelor care necesită efort fizic. Dar fizicul nu este singurul aspect pe care l-a antrenat și l-a pregătit vedeta.

Motivul pentru care Andreea Bălan a plecat în „America Express” cu cinci bagaje
Instagram

Andreea Bălan a organizat totul ca la carte

Pentru că s-a uitat și la celelalte sezoane de „Asia Express”, Andreea Bălan se aștepta ca în orice secundă să se dea start joc. Tocmai de aceea, bagajul ei a fost pregătit strategic. Artista s-a asortat cu Andreea Antonescu și și-au organizat pe zile. Ambele au pus fiecare ținută în câte o pungă pe care au scris exact zilele în care le vor purta.

Reclamă

Cele două artiste au crezut că vor rezista în competiție patru, maxim cinci etape. Tocmai de aceea, ținutele lor au fost organizate și asortate doar jumătate de emiusiune. Apoi, pe lângă haine și machiaje, cele două au mai avut un bagaj special.

Andreea Bălan nu a vrut ca Irina să o ia pe nepregătite. Așa că și-a făcut un bagaj cu strictul necesar pentru a pleca în orice secundă în cursă.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro