Cristian Piedone nu traversează cea mai bună perioadă a lui. Deși era în plin proces de modernizare a sectorului pe care îl conducea, Piedone a primit o veste proastă. Edilul sectorului 4 și-a aflat sentința în Dosarul „Colectiv”, iar verdictul nu a fost deloc unul pe placul lui.

La aproape zece ani de la incendiul de la Colectiv, vinovații și-au aflat pedepsele. Chiar dacă aveau impresia că o să scape basma curată, autoritățile și-au făcut treaba și au comunicat deja sentințele. Cristian Piedone se numără printre cei responsabili de incidentul de la Colectiv, așa că pedeapsa lui a fost una pe măsură.

Edilul a primit 4 ani și 8 luni de închisoare. Acum, că este în centrul atenției, despre Cristian Piedone au ieșit la iveală multe detalii. Nu doar partea profesională este analizată, ci și partea personală. Spre exemplu, nu multă lumea știa, până acum, că între Andra și Piedone există o legătură destul de strânsă.

Ce mică-i lumea! Ce legătură există, de fapt, între Andra și Cristian Piedone, primarul din Capitală care a fost arestat în Dosarul „Colectiv”
Instagram

Andra și Cătălin, nași de două ori

Deși nu vorbesc prea des despre asta, familia Măruța și familia Piedone sunt rude prin alianță. Mai exact, Andra și Măruță au fost nașii de cununie ai băiatului lui Piedone. Cu așa nume grele, evenimentul nu avea cum să fie decât unul cu mare fast. Ceremonia a avut loc la una dintre cele mai cunoscute biserici din Capitală, iar la petrecere au fost peste 1.000 de invitați.

Pentru ca legătura dintre ei să fie și mai puternică, familia Măruță și familia Piedone au mai găsit o soluție. Andra și Cătălin nu s-au rezumat doar la a fi nașii tânărului cuplu. În urmă cu ceva timp, Piedone și soția lui și-au reînnoit jurămintele, așa că aveau nevoie de o pereche de nași.

Cum legătura cu prezentatorul de la PRO TV și Andra era una foarte strânsă, edilul a decis ca tot ei să fie și nașii lui. Momentan, nici artista și nici soțul ei nu au comentat subiectul legat de finul lor.