Denisa lui Flick le dă clasă multor voci care au criticat-o.

Denisa Filcea este una dintre cele mai controversate prezențe din online. Soția lui Flick pare că nemulțumește comunitatea cu fiecare gest pe care îl face. Deși mulți se grăbesc să judece o carte după coperți, puțini sunt cei care știu ce pregătire are soția fostului om de radio.

Denis Filcea nu mai are nevoie de nicio prezentare. În ultmii ani, bruneta a fost mai vizibilă ca niciodată în spațiul online, în special, datorită relației pe care o are cu Flick. Cei doi s-au cunoscut în timpul pandemiei, iar de atunci și până în prezent, sunt de nedespărțit. Relația a evoluat cum nu se poate mai frumos, iar în viața lor a apărut și micuța Eva Maria.

De când a devenit mămică, Denisa și-a dedicat tot timpul fiicei sale. Vedeta vrea ca cea mică să aibă parte de cea mai aleasă educație și se asigură că nu îi lipsește nimic. În toată această etapă îi este alături și soțul ei, Flick. Cei doi fac o echipă pe cinste, atât din punct de vedere personal, cât și profesional.

Ce meserie putea să aibă soția lui Flick. Denisa a urmat studiile unei facultăți extrem de grele
social media

Denisa a avut parte de o educație aleasă

De când stă acasă cu micuța Eva, Denisa este mai activă ca niciodată și pe social media. Aceasta încearcă, pe cât posibil, să păstreze legătura și cu fanii ei din online. Și pentru că îi este mult mai ușor să răspundă curiozităților lor, vedeta organizează frecvent sesiuni de „Întrebări și Răspunsuri”.

Astfel, cei din comunitatea ei au aflat că Denisa a fost o studentă extrem de silitoare. Iar asta pentru că facultatea pe care a urmat-o ea nu este deloc una ușoară. Mai exact, soția lui Flick a terminat Facultatea de Științe, departamentul Matematică.

În paralel, pentru că i-a plăcut foarte mult să lucreze cu copiii, a urmat și modulul psiho-pedagogic. Deși nu a ajuns profesoară, a avut propria afacerea care presupunea modelarea celor mici.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.