Săptămânile trecute, un videoclip cu Puya, într-un club, făcea furori pe tot internetul.

Artistul a fost filmat în timp ce cântă, iar pe scenă, de nicăieri, a urcat o dominișoară. Spre surprinderea multora, Puya a respins-o, iar din public, soția lui, Melinda a fost foarte mândră de gestul lui.

Puya a fost una dintre cele mai plăcute surprize de la „America Express”. Artistul a prezentat o altă latură a sa, latură pe care mulți nu o știau. Crescut în Sălăjan, acesta a cântat mereu despre viața din cartier, lucruri periculoase, dar latura lui artistică este în contrast total cu felul lui de a fi.

Puya a acceptat să meargă la „America Express” și a ieșit din zona lui de confort de dragul soției. Pentru Melinda, a fost prima dată când a apărut la TV atât de mult. Faima a lovit-o instant și pe ea și a cucerit publicul de acasă cu naturalețea ei. Însă, la pachet cu ea a venit și Puya care i-a surprins pe toți cât de dedicat familiei poate să fie.

Ce mesaj are Puya pentru domnișoara care s-a urcat pe scenă, lângă el
social media

Puya: „Scena este un loc sacru”

Înotrs în țară, artistul a început să își reia concertele, iar unele dintre spectacolele sale au loc în club. Puya întreține atmosfera în fața a sute de fani, iar unii dintre ei, mai curajosi, au îndrăznit să urce și pe scenă. Este vorba despre o tânără domnișoară care a urcat fără nicio reținere alături de Puya și a început să danseze.

În acel moment, artistul a întrerupt piesa și a spus câteva cuvinte la microfon. Vorbele sale au ajuns virale și nu au făcut decât să adauge plus valoare imaginii sale de soț, dar și de artist. Puya a invitat-o pe domnișoara respectivă să coboare imediat de pe scenă.

Ba mai mult, a subliniat că soția lui este în public și că se descurcă și fără dansatoare. Acum, la câteva zile distanță de la acel eveniment, rapperul a venit cu un alt mesaj pentru domnișoara curajoasă.

„Dacă eram cu nevasta mea în club, ce rost are să te urci tu pe scenă?! Ca să ce?! Ce să facem amândoi, să ne uităm unul la altul?! Nu ești dansatoare, nici nu cânți rap. Consider scena ca un loc sacru. Nu cred că ar trebui să pășească cineva pe bucata aia de lemn dacă nu are ceva de făcut. Nu te sui tu, așa, ca nebunul. Dacă te-ai suit pe scenă, atunci uimește-mă!”