Ce legătură există între Oana Roman și Gigi Becali. Fiica fostului premier al României, Petre Roman, este destul de activă pe rețelele de socializare. Vedeta își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei, iar recent le-a explicat acestora cum a ajuns să-l cunoască pe Gigi Becali. 

Ce legătură există între Oana Roman și Gigi Becali

Ce legătură există între Oana Roman și Gigi Becali. Aceasta a organizat, pe contul personal de Instagram, o sesiune de întrebări şi răspunsuri pe tema celebrităţilor. Aceasta le-a cerut prietenilor virtuali să numească o persoană publică din România, iar ea să povestească ce amintiri are cu persoana respectivă. Astfel, vedeta a fost nevoită să dezvăluie de cât timp îl cunoaște pe Gigi Becali.

foto: prosport

„Îl ştiu de pe vremea lui Ceauşescu, când venea cu brânză bună la vecinul nostru Mişu Filip de la etajul 8. Apoi, după Revoluţie nu prea ne-am mai văzut aşa des.

Ne mai întâlneam şi ne mai salutam pe la nişte cafenele prin Dorobanţi pe acolo acum mulţi ani şi apoi când făceam eu emisiunea „Drept la ţintă” am vrut să îi iau un interviu şi l-am sunat într-o zi, dar l-am prins într-o zi proastă că nu prea mi-a vorbit frumos şi mi-a şi închis telefonul.”, a povestit Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

Oana Roman și soțul ei au împlinit 9 ani de când se cunosc

Oana Roman și Marius Elisei s-au cunoscut în urmă cu nouă ani. Iar totul a pornit de la un mesaj pe rețelele de socializare. De atunci, cei doi au început să își construiască relația.

Acum, se bucură de o familie frumoasă și au reușit să treacă împreună peste orice. Cu ocazia aniversării, Oana Roman a postat un mesaj emoționant, ce a topit inimile internauților.

„Pe 3 ianuarie 2013 eram la munte cu prietena mea de suflet… ieșisem seara la un club și întâmplător am găsit pe Facebook un mesaj de la Marius. Primul mesaj de la el. Nu știam că răspunzând la acel mesaj viața mea se va schimba radical și în scurt timp vom începe împreună o călătorie a vieții.

După 9 ani, am adunat împreună o viață de amintiri și avem un copil minunat. Nu a fost ușor, nici lin. Ne am greșit reciproc de multe ori, mai avem încă multe de învățat și de făcut împreună dar am trăit multă fericire, multe împliniri și multe realizări.

De multe ori am căzut în capcana Răului amândoi. Dar am reușit mereu să ne întoarcem spre lumină și să prețuim iubirea. Sper ca drumul ăsta să fie mai lin și mai frumos pentru ca avem încă multe de trăit împreună. Cu încredere și recunoștință, cu iubire și înțelegere, cu puterea de a cere iertare când greșim!”, a scris Oana Roman, pe Instagram.