Oana Roman a spus pas petrecerii de Revelion. Cum a sărbătorit vedeta trecere în noul an?

Anul acesta, Oana Roman a decis să spună pas petrecerii de Revelion și să stea acasă cu familia. Însă, planurile i-au fost încurcate, iar în cele din urmă a plecat în vecini. Ce a pățit vedeta chiar în noaptea dintre ani?

După un an destul de încărcat, Oana Roman a decis că Revelionul îl va petrece în liniște, alături de familie. Vedeta și-a imaginat o seară liniștită, fără peripeții, în fața televizorului, însă și aceste planuri i-au fost date peste cap. Mai exact, chiar în noaptea dintre ani, vedeta a rămas fără cablu și internet. Deși a dat numeroase telefoane și trei echipe au încercat să rezolve problema, defecțiunea nu a fost reparată.

După ce le-a spus internauților că va petrece Revelionul în pijamale pe telefon, Oana Roman și familia sa au decis totuși să plece de acasă.

„Minunat. Nu avem cablu nici net deși au fost azi de două ori la noi să repare. Fără semnal de cablu sau net, petrec Revelionul citind.

Eu încă în pijama, tocmai ce a venit cineva să încerce să repare cablul. Al treilea pe ziua de azi. Presimt că fac Revelionul în pijama fără TV, uitându-mă la ceva pe telefon unde am netul de la abonament.”, a scris Oana Roman, pe Instagram.

Oana Roman, Revelion cu peripeții! Ce a pățit vedeta chiar înainte de miezul nopții. „Am simțit nevoia să facem altceva”
Instagram

Cum a petrecut Oana Roman Revelionul?

Dacă nici măcar la clasicul „Revelion cu Dan Negru” nu a putut să se uite, Oana Roman a deci că totuși nu va petrece noaptea dintre ani în pat. Așa că vedeta, alături de Marius Elisei și micuța Isa au mers să ciocnească un pahar de șampanie cu vecinii.

„Aseară, în vecini, am ciocnit cu Isa prima dată. E și prima dată când nu ne-am dus nicăieri de Revelion, nu ne-am îmbrăcat elegant și nu ne-am făcut poze. Pur și simplu nu am simțit nevoia să facem altceva. Am văzut că foarte multă lume a stat acasă, dar și foarte mulți au fost la petreceri cu foarte multă lume înghesuită”, le-a spus Oana Roman urmăritorilor de pe Instagram.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.