Andreea Mantea s-a văzut nevoită să își transfere băiețelul de la școală.

Andreea Mantea și fiul ei, David, au o relație specială. Cei doi sunt cei mai buni prieteni, iar piciul nu are niciun secret față de mama lui. Andreea este foarte mândră de băiețelul ei și vorbește cu mare drag, mereu, despre el.

Nu este deloc ușor să fii mamă singură, mai ales atunci când copilul tău este băiat. Totuși, Andreea Mantea a demonstrat că este foarte puternică și s-a descurcat de minune cu David. Vedeta l-a crescut singură pe băiețelul ei și i-a oferit cea mai bună educație.

David are o conexiune foarte puternică cu mama lui. Indiferent de cât de aglomerat a fost programul ei, Andreea a știut mereu să fie lângă David când a avut nevoie. Băiețelul a sesizat foarte repede cât de atașată și atentă este mama lui cu el. Drept dovadă, cei doi nu doar că sunt mamă și fiu, ci sunt și cei mai buni prieteni.

Ce l-a învățat Andreea Mantea pe fiul ei să facă la școală. Ilinca Vandici a rămas mută de uimire
Facebook

Andreea Mantea nu a mai suportat ca fiul ei să ia bătaie

David nu are niciun secret față de mama lui. Puștiul a demonstrat că și-a învățat foarte bine lecțiile de acasă și are foarte mult bun simț. La școală, băiețelul Andreei Mantea ia apărarea tuturor fetițelor și dă dovadă că este un gentleman în devenire.

David nu a lovit niciodată copiii la școală, însă, invers s-a întâmplat de foarte multe ori. Piciul a venit vânăt acasă, iar asta a speriat-o foarte multe pe Andreea Mantea. Până să ia decizia dacă să-l transfere sau nu la o altă școală, vedeta și-a învățat copilul să își facă singur dreptate.

Andreea l-a sfătuit pe fiul ei să nu mai fie doar persoana care încasează bătaie, ci și cea care dă bătaie. Pentru a învăța să se apere pe viitor, prezentatoarea l-a înscris deja la cursuri de lupte pe cel mic. Acum, David studiază la o altă școală, iar mama lui speră să nu mai treacă prin experiențe similare.

@video.clipuri1 #andreeamantea #davidmantea #fy #2022 #foryou #videoclipuri1 #bucuresti ♬ original sound – videoclipuri1

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.