Fiul Andreei Mantea, bătut de colegi

Andreea Mantea a decis să îl mute pe David, fiul său la o altă școală, după ce acesta a fost bătut de colegi. Băiatul, în vârstă de 7 ani, a fost agresat pentru că își apăra fetițele din clasă.

David a fost crescut doar de mama sa, așa că vedeta l-a învățat să fie foarte atent cu fetele din jurul lui. Fiul Andreei Mantea este un copil destul de matur pentru vârsta lui și discută orice cu mama lui.

„Am fost și omul bun și omul rău, le-a văzut pe toate. 

A trebuit să îl învăț cu de toate. Și-a ales el ce este mai bun. La un moment dat era bătut la școală pentru că el își vede de treaba lui, i se rănesc sentimentele vorbim, povestește.

Sursa: Social Media

Erau doar 13 copii în clasă, mi-a spus că a vrut să răspundă și el, iar doamna i-a spus să stea jos, să nu mai ridice mâna. Îmi spunea de parcă depășise, atât de multe lecții de viață de la mine și aude tot felul de învățăminte, le ia și le aplică singur”, a mărturisit Andreea Mantea.

David Mantea, agresat de colegii de clasă

Invitată în cadrul podcast-ului Ilincăi Vandici, prezentatoarea de la Kanal D a povestit prin ce situație neplăcută a trecut David la școală. Băiețelul a fost lovit de către alți colegi, după ce el a încercat să își apere colegele. Andreea Mantea susține că fiul ei a venit acasă plin de vănătăi și murdat, motiv pentru care a decis imediat să îl mute imediat la o altă școală.

Andreea Mantea a mărturisit prin ce situație neplăcută a trecut fiul ei la școală și a decis să îl mute. Prezentatoarea TV este cea care l-a înscris pe micuțul David la kickboxing pentru a reuși să se apere pe viitor.

Andreea Mantea susține că fiul ei a venit în nenumărate rânduri bătut acasă, plin de vânătăi, dar și murdar. Acum, David, învață la o altă școală, iar Andreea Mantea este cea care este tot timpul lângă el și îl susține în tot ceea ce face.

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.