Flick, pe numele său real Andrei Sebastian Filcea, a fost invitatul-surpriză al lui Cătălin Măruță, cu ocazia zilei de 1 Decembrie. 

De Ziua Națională a României, el a recitat câteva versuri din primul volum de poezii pe care l-a lansat în vara lui 2021. În urmă cu două luni, Flick a anunțat că pleacă de la postul RADIO ZU. Vestea a fost dată chiar de el, în direct. La începutul carierei, Flick a fost copywritter pentru postul de radio. În prezent, Flick se ocupă de o platformă online.

„Am alte proiecte pe care vreau să mă concentrez acum. Vreau să ies din zona de confort”, a declarat Flick, potrivit paginademedia.ro.

Ce invitat special a avut Cătălin Măruță la podcast, de Ziua Națională a României!

Pe 1 Decembrie, Flick a acceptat invitația lui Cătălin Măruță și a citit o poezie chiar în cadrul podcast-ului prezentatorului tv. El a dedicat câteva versuri și pentru România. Vezi AICI! Toată emisiunea va putea fi urmărită integral pe data de 5 Decembrie, pe canalul de Youtube al lui Cătălin Măruță.

captură video

În emisiunea “Sinteza Zilei”, Flick a dezvăluit care au fost trăirile sale pe care le-a aşternut în primul său volum de poezii.

„Sunt lucruri pe care poate şi în viaţă, în carieră, în dragoste, poate nu le-am făcut la timpul lor, cum se spune, dar le-am făcut la timpul meu şi important că le-am făcut bine. Ideea e că am adunat în cartea asta, care e destul de stufoasă şi mă bucur.

Nu are toate poeziile pe care le-am scris de-a lungul anilor şi care ar merita să fie într-o carte. Cred că sunt 10 ani de când tot scriu. Îmi doresc ca lumea să mă cunoască şi în felul acesta, pentru că majoritatea celor care mă urmăresc în social media îl ştiu pe Flick, cel care face tot felul de rime, care face oamenii să râdă.

Ei bine, de-a lungul timpului, am făcut oamenii să şi simtă, să zâmbească, să plângă, să lăcrimeze, să ofteze prin diverse lucruri pe care le-am scris. De 10 ani adun poezii şi mă folosesc de acest prilej, să îi mulţumesc Denisei, soţia mea care m-a ajutat foarte mult, m-a susţinut în proiectul ăsta”, a mărturisit Flick, la Antena 3.

Cătălin Măruță, în scandal cu Simona Sensual

Cătălin Măruță a intrat din nou în conflict cu Simona Sensual, la 12 ani de la ultima ceartă. Vedeta de la ProTV ar fi făcut „mișto” de ea, în direct la TV, fără niciun motiv întemeiat, așa că s-a decis să îl „pedepsească” pentru declarațiile pe care le-a făcut.

Simona Sensual consideră că i-a fost afectată imaginea și așteaptă ca membrii CNA să ia măsuri împotriva lui Cătălin Măruță, după ce numele ei a apărut întâmplător în cadrul rubricii „Sosuri picante”.

„Nu mai accept nici o jignire. Prea multe calomnii. Am făcut sesizare la CNA, să se ia măsuri cu Măruță. Acum 10 ani am vrut să-l dau în judecată, dar era o problemă cu adresa de domiciliu a lui, nu a putut să facă avocatul toate demersurile, și până la urmă am renunțat eu. Îmi pare rău că n-am făcut-o atunci.

Eu consider că în emisiunea la care au fost invitați Romică Țociu și Cornel Palade mi s-au adus prejudicii de imagine. Atât mie cât și firmei pe care o dețin, dar și galeriei de artă a bunicii mele.

S-a întâmplat în emisiune, în direct. Invitații au comentat iar el a instigat, în loc să medieze. Sper că CNA să ia măsuri. Măruță exagerează mult pentru rating. Adică nu doar că a vorbit urât despre munca unor oameni, dar au mai fost acolo și tot felul de conotații, iar el nu a intervenit cum ar face un moderator echilibrat”, a dezvăluit Simona Sensual despre faptul că l-a reclamat pe Măruță la CNA, potrivit wowbiz.ro.