Bianca Drăguşanu a revenit în brațele lui Gabi Bădălău, după ce în urmă cu câteva săptămâni, cei doi s-au despărțit cu mare scandal! Înainte de Paște, Gabi Bădălău a invitat mai multe domnișoare în apartamentul lui din Pipera, pentru a petrece o noapte de neuitat. De la party nu a lipsit nici bunul lui prieten, Florin Salam. Din păcate, seara s-a terminat urât pentru toată lumea, pentru că Bianca Drăgușanu a mers nervoasă la locație și a început să-i lovească pe toți cei prezenți, inclusiv pe tinerele care au fost chemate să încingă atmosfera. 

În ce condiții a acceptat Bianca Drăgușanu să se împace cu Gabi Bădălău

Bianca Drăguşanu a fost supărată foc după ce afaceristul a organizat o petrecere deocheată, în apartamentul lui din Pipera. Blondina l-a prins pe afacerist, alături de Florin Salam, alt bărbat cu nevastă și copii acasă, în preajma mai multor tinere.

Orbită de gelozie, vedeta a făcut un scandal-monstru și i-a alungat pe petrecăreți cu o bâtă. După acest incident, bărbatul a fost cel care a căutat-o insistent pe Bianca să se împace cu ea, dar blondina nu s-a lăsat cu una cu două.

Conform Playtech, diva și-a negociat împăcarea cu Bădălău. Pentru a relua relația de dragoste, ea i-ar fi interzis lui Gabi să se mai întâlnească cu bunul lui prieten, Florin Salam.

„Bianca i-a interzis lui Gabi să mai meargă la petreceri cu Florin Salam, după ce i-a prins pe cei doi de câteva ori, distrându-se în compania unor tinere și consumând băuturi alcoolice. Bădălău poate merge la nunta amicului său doar dacă Bianca îl va însoți”, a mărturisit o persoană apropiată celor doi, conform Playtech.

foto: arhivă personală

Vedeta a negat scandalul din casa lui Gabi Bădălău

Blondina a dezvăluit că ea și Gabi Bădălău locuiau împreună de ceva timp în apartamentul în care a avut loc party-ul. Vedeta tv a precizat că ea s-a întors acasă în jurul orei patru dimineața și atunci le-a găsit pe acele domnișoare cu Gabi Bădălău și Florin Salam.

„Ce să zic, sunt acest Bruce Lee eu al timpurilor moderne! Da, am fost sunată să vorbesc despre acest subiect, dar am preferat să nu răspund pentru că s-au făcut presiuni asupra mea.

Nu suport trompetele astea de oraș, dar chiar așa să ajungi spargi ușa! Nu e chiar așa cum s-a spus, s-a exagerat! Numai în filme vezi așa ceva! Nu sunt Jackie Chan! Nu susțin violența de nici o culoare, nici verbală și nici fizică. Dar, dacă mă deanjează cineva, mă impun și impun respect!

Eu m-am dus la mine acasă! Nu m-am dus într-un loc să sparg ușa și să sparg cu bătaia opt persoane. Nu sunt Spartacus și nici Batman. Era o petrecere despre care nu prea am lucruri de spus, niște persoanje cu caracter îndoielnic, fără ocupaţie. Cu fața de trompetă! Am zis bună seara și au plecat! De unde să am bâtă pe baseball?”, a explicat Bianca Drăgușanu, în direct, la emisiunea la „Teo Show”.