Gabi Bădălău s-a dovedit a fi cel mai mare Don Juan din showbiz. În comparație cu Alex Bodi, frații Tate sau Cătălin Cazacu, afaceristul joacă la mai multe capete. Ba îi declară dragostea Biancăi Drăgușanu, ba vrea s-o cunoască mai bine pe Iulia Sălăgean. 

Ei bine, se pare că Gabi Bădălău îi face avansuri Iuliei, fără ca Bianca Drăgușanu să știe. Cei doi au purtat mai multe discuții recent. Mai exact, în urmă cu o săptămână, afaceristul o curta pe rivala fostei asistente Tv prin cele mai controversate metode.

Gabi Bădălău, conversații picante cu Iulia Sălăgean

Cât nu a fost în preajma Biancăi Drăgușanu, afaceristul și-a „făcut de cap”, vorbind cu Iulia Sălăgean. Conform spynews.ro care a reușit să obțină câteva mesaje dintre cei doi, Gabi Bădălău și-a exprimat dorința arzătoare de a o cunoaște pe aceasta. Ba chiar a insistat ceva, repetând de mai multe ori că vrea s-o întâlnească. Mai mult, acesta a contrazis faptul că ar fi împreună cu Bianca Drăgușanu

Dovada că Gabi Bădălău îi făcea avansuri Iuliei Sălăgean! Bianca Drăgușanu va lua foc atunci când va vedea ce îi scria afaceristul rivalei ei social media

Iulia Sălăgean: Mai e o chestiune de timp până la împăcare. O să vezi.

Gabi Bădălău: -Vorbesc cu tine, vreau cu tine, vreau să te văd, vreau să vorbim.

Iulia Sălăgean: Vrei să facem pariu ( n.r. împăcare cu Bianca Drăgușanu) ?

Gabi Bădălău:  Păi dacă tu îmi dai reci.

Iulia Sălăgean:  Ești în labirint. Nu ai ieșit.

Gabi Bădălău: Așa e! Dar vorbesc cu tine, vreau cu tine, să te văd, să te cunosc, să vorbim. Ce este rău în asta? (…). Am înțeles. Îmi pare rău. Voiam și îmi doream să vorbim, să te văd.

Iulia Sălăgean: Mă crezi dacă îți spun ceva? Nu ai nevoie de nimeni ca să scapi.

Gabi Bădălău: Clar, așa e. Sunt lucruri diferite. Eu vorbesc de noi, voiam și îmi doream să te văd.