Invitații au remarcat imediat cui i-a fost dedicată piesa

A fost petrecere de zile mari în familia lui Laurențiu Reghcampf și a Corinei Caciuc. Proaspeții părinți au organizat un botez de pomină micuțului Liam. Cu această ocazie, au strâns toată lumea bună din București, fie că a fost vorba de rude, prieteni sau apropiați. Printre invitații de seamă se numără și Costel Biju, care a venit în calitate de artist. El a animat atmosfera cum a știut mai bine și, a făcut și o dedicație specială tinerei mămici, la care Laurențiu Reghecampf a reacționat cum nu se putea mai bine. 

(CITEȘTE ȘI: Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au strălucit la botezul micuțului Liam. Ce ținute au purtat cei doi)

Costel Biju a creat versuri pe loc pentru Corina Caciuc

Fostul partener al Anamariei Prodan și actuala sa iubită s-au distrat pe cinste la botezul fiului lor. De altfel, cei doi îndrăgostiți au dansat toată noaptea pe muzica lui Costel Biju. Pe ringul de dans, partenerii au avut parte și de un moment romantic, extrem de frumos. Îndrăgostiții s-au îmbrățișat în timpul dansului, iar imaginile au fost surprinse de celebrul cântăreț și au fost distribuite în mediul online.

Fericiți și împliniți, Corina și Reghe au arătat senzațional la marele eveniment. Antrenorul și iubita sa au fost vizibil emoționați, însă s-au distrat până dimineață și s-au bucurat alături de ceilalți invitați pe ringul de dans.

La un moment dat, Costel Biju i-a dedicat câteva versuri proaspetei mămici. Piesa de temelie care a devenit virală pe rețelele de socializare, imediat după botez, este „Ce femeie”. Printre versuri, Costel Biju a strecurat dedicații și a modificat special melodia pentru îndrăgitul cuplu.

Nici Reghecampf nu s-a lăsat mai prejos și, în semn de respect și recunoștință pentru cunoscutul cântăreț, antrenorul l-a sărutat pe creștet. Bucuria fotbalistului s-a putut observa pe toată durata petrecerii. Laurențiu a fost surprins numai cu zâmbetul pe buze și pe ringul de dans. Vedeta nu a stat nicio secundă și s-a bucurat de fiecare moment în cinstea micuțului Liam.

Internauții au fost prompți, ca de fiecare dată, și au reacționat masiv în mediul online. Unii au sesizat bucuria de pe chipul celor doi și chiar s-au arătat fericiți de faptul că antrenorul și-a găsit liniștea. Pe de altă parte, alții s-au amuzat și au adus în discuție evenimentul recent dintre fotbalist și Anamaria Prodan.

@paparazzi_tiktok0 Replying to @claudialogascu0 #foryou #viralvideo #corinacaciuc #reghecampf #biju #paparazzi_tiktok0 ♬ original sound – paparazzi_ tiktok

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii