Irinel Columbeanu a avut mereu magnet la femeile frumoase.

Irinel Columbeanu a ocupat mereu primele pagini ale tabloidelor datorită relațiilor sale. Deși cele mai cunoscute sunt cele cu Anna Lesko și Monica Gabor, prin viața sa au trecut mai multe femei celebre. 

Irinel Columbeanu a avut o viață amoroasă destul de tumultoasă. Afaceristului i-a plăcut să fie înconjurat de femei frumoase și se pare că asta a primit. Toată lumea știe relația sa cu Monica Gabor, mai ales că a fost primul cuplu din România care au avut un show TV bazat pe povestea lor de dragoste. Dar, așa cum era de așteptat, modelul nu a fost singura prezență feminină din viața lui.

Înainte de a-și lua inima-n dinți și de a o cere de soție pe Monica, Irinel Columbeanu s-a iubit cu Romanița Iovan. Relația lor a durat zece ani și toată lumea se aștepta ca ea să fie cea cu care va merge la altar. Din păcate, povestea lor de dragoste nu a avut un final fericit. Gurile rele spun că mărul discordiei ar fi fost chiar frumoasa moldoveancă Anna Lesko.

weekend. Ce femei celebre au trecut prin viața lui Irinel Columbeanu, înaintea Monicăi Gabor
Social media

Irinel Columbeanu, un adevărat Don Juan

Anna Lesko a locuit în palatul de la Izvorani mai bine de opt ani. Povestea de dragoste dintre Anna și Irinel a fost una extrem de pasională. Artista a ocupat mereu un loc special în inima afaceristului, dar și în casa sa. După despărțire, unul dintre tablourile pictate de Anna a rămas în locuința de Izvorani. Acesta poate fi admirat exact în încăperea principală.

După ce s-a despărțit și de Anna, prin viața lui Irinel a mai trecut și Gabriela Botezat, o tânără din Suceava. Deși partenerele sale nu au fost deloc puține la număr, se pare că doar una i-a sucit mințile. Și anume, Monica Gabor cu care a fost căsătorit cinci ani. Cei doi au împreună și o fetiță.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.