Fostul milionar de la Izvorani a făcut dezvăluiri incredibile despre momentele grele prin care a trecut

  1. IIrinel Columbeanu a gustat succesul ani de-a rândul,însă a cunoscut și decăderea. Afaceristul a trăit în opulență și nu a știut grija zilei de mâine… totul până la un moment dat. Fostul milionar a dezvăluit abia acum prin ce moduri a încercat să se salveze de la declinul financiar.

Irinel Columbeanu ar fi scos la vânzare alături de statuia lui Sabin Bălașa și cartea de muncă a lui Niculae Ceaușescu

Irinel Columbeanu a fost considerat ani de-a rândul unul dintre cei mai controversați oameni de afaceri din România. Fostul milionar de la Izvorani a avut peste 150 de milioane de euro. De altfel, acesta avea nu doar bani lichizi ci și proprietăți.

Din nefericire un singur pas greșit, constând într-o investiție neinspirată a dus la prăbușirea imperiului acestuia.

Pe vremea când avea conturile „doldora”,fostul soț al Monicăi Gabor nu își refuza nici un răsfăț. La fel s-a întâmplat și atunci când i-a ajuns în mână din pură întâmplare, cartea de muncă a lui Nicolae Ceaușescu. Irinel Columbeanu a plătit pentru aceasta suma de 8000 de dolari. Documentul a fost achiziționat de la un anticariat din Capitală.

Fostul milionar a păstrat actul ani de-a rândul în seiful din casa de la Izvorani ca pe un lucru valoros.

La un moment dat însă, documentul a ajuns la un alt anticar printr-un anumit context.

În aceeași perioadă, Irinel a început să aibă probleme financiare și a scos la vânzare sculptura semnată de Sabin Bălașa pe care o deținea în vila de la Izvorani.  Licitația a fost oprită însă având la bază un temei legal al statului.

Acum, la ani de la momentele respective, Irinel a dezvăluit cât de dificil i-a fost atunci. De altfel, afaceristul susține că se bucură că documentul lui Ceaușescu a fost înstrăinat.

În caz contrar susține milionarul, acrul ar fi urmat să fie distrus în incendiul care i-a mistuit fosta reședință.

Mai rămăsese carnetul roșu să mă scoată din rahat, ideea îmi veni din proximitatea celeilalte licitații. Și uite-așa probabil carnetul ajunse prin intermediul prietenul său anticarul Cezar Florea la maestrul Ion Cristoiu, alături de pana de aur care a aparținut Reginei Maria a României. Mai bine că s-a întâmplat totul așa. Dacă nu, carnetul roșu al lui Nicolae Ceaușescu ar fi dispărut ars în noaptea de Halloween a anului 2020, fiindcă eu îl țineam sub cheie în seiful din biroul fostei mele case de la Izvorani.„, a scris Irinel Columbeanu pentru ziuanews.ro 

Cartea de muncă a ajuns în prezent la Ion Cristoiu.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.