Ana Morodan are o prezență activă pe rețelele de socializare și este urmărite de sute de mii de persoane. Aparițiile sale te lasă mereu fără cuvinte și reușește să atragă toate privirile. Cu toate acestea, antreprenoarea este atentă cu hainele sale și niciodată nu face risipă. Ea le-a oferit tinerelor un sfat care ar trebui luat în seamă și înțeles foarte bine. 

Ana Morodan este o adevărată apariție. Accesoriile opulente și ținutele sale atrag toate privirile, indiferent dacă se află pe stradă sau la un eveniment monden. Cu toate că are o mulțime de haine, aceasta a oferit un sfat extrem de important tinerelor.

Creatoarea de conținut mărturisește că ea poartă hainele de mai multe ori și are nicio problemă. Risipa pe care o facem dacă vrem sa purtăm ceva nou de fiecare dată este incredibil de mare și nu își dorește asta. Totodată, ea încearcă să fie un exemplu pentru tânăra generație, iar, o garderobă nouă odată la ceva timp, necesită investiții uriașe.

CITEȘTE ȘI: Ana Morodan, cel mai savuros răspuns! De ce îi place, de fapt, să-și editeze fotografiile la modul extrem. VIDEO

@momentedeinspiratie #momentedeinspiratie #anamorodan ♬ sunet original – Momente de Inspirație

„Rochia pe care o vezi pe mine, eu am mai purtat-o de două trei ori public. Vreau ca oamenii care se uită la mine și în special fetele, să nu simtă presiunea că în fiecare zi trebuie să se îmbrace altfel și diferit. E greu și nici nu ai atâția bani ca să-ți cumperi în fiecare zi altă haină. Aș vrea să normalizez că este foarte în regulă să porți aceeași rochie de mai multe ori.”

Ana Morodan nu își dorește să se căsătorească

Ana Morodan are o viață de adevărată contesă și niște principii bine înrădăcinate. Aceasta nu își dorește o căsătorie și consideră concubinajul cea mai bună variantă pentru ea. În cazul unui divorț, creatoarea de conținut nu își dorește să ajungă prin tribunale. Fiind specializată ca avocat în divorțuri știe care sunt urmările și evită pe cât posibil acest lucru.

„Nu fug! Pur și simplu nu am chef! N-am chef! Cred că lucrurile sunt mult mai simple fără acea foaie în viață. Cine știe unde te duce viața? Să trebuiască după aceea să te duci prin tribunale?

Nu, nu, nu! Eu susțin concubinajul! Este perfect, mie mi-a ieșit de fiecare dată. Cred că din cauză că m-am îmbrăcat de atâtea ori în rochie de mireasă și am atâtea poze în rochie de seară, n-am nici măcar visul acela vai de mine să mă vadă lumea îmbrăcată în alb și să mă aplaude.” , a spus Ana Morodan la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai.”