Ana Morodan se numără printre cele mai apreciate prezențe din mediul online. În stilul său caracteristic, vedeta a reușit să îi cucerească pe internauți, dar și să îi surprindă cu o serie de răspunsuri extrem de sincere. Dacă alte persoane publice de la noi au o reținere în a recunoaște că apelează la filtre sau la folosirea programelor de editare a pozelor, nu la fel se poate spune și despre cea supranumită Contesa digitală. Ana Morodan a spus lucrurilor pe nume, fără să stea prea mult pe gânduri. 

Ana Morodan: „Eu așa vreau să trăiesc toată viața”

Invitată în cadrul podcastului moderat de Ilinca Vandici, Ana Morodan a fost mai sinceră ca niciodată. Cu toate că internauții știu felul direct de a spune lucrurilor pe nume, fanii vedetei au fost surprinși de dezvăluirile făcute.

Alte celebrități de la noi, dar și de peste Ocean ezită în a recunoaște faptul că folosesc filtre. Cu toate acestea, Ana Morodan nu intră în această categorie. Din contră. Vedeta nu a ezitat și a mărturisit că își editează pozele.

Probabil vă întrebați de ce preferă acest lucru. Așa cum bine știm cu toții, în ultima perioadă se încurajează naturalețea, dar mai ales aparițiile simple.

Totul a pornit dintr-o simplă joacă, atunci când un coleg i-a spus de Faceapp, una dintre cele mai folosite aplicații de editare a pozelor. De la acest moment cel puțin amuzant nu a fost decât un pas până să devină o obișnuință.

( CITEȘTE ȘI: Cea mai de preț lecție pe care a învățat-o Ana Morodan de la bunica ei. „Vraiște!” )
@momentedeinspiratie #momentedeinspiratie #anamorodan ♬ sunet original – Momente de Inspirație

„Da, sigur. Păi e cel mai fain lucru de pe lumea asta. Colegul meu de birou a descoperit acel Faceapp și eu când m-am văzut cu Faceapp am zis: „Eu așa vreau să trăiesc toată viața”.

Am sunat pe toată lumea din industria asta, de pe grupurile posibile și le-am zis: „Fiți atenți că am descoperit o aplicație superbă, luați-o că este 50 de lei” și toată lumea a început într-o săptămână să folosească Faceapp și așa s-a normalizat”, a povestit Ana Morodan, în cadrul podcastului moderat de Ilinca Vandici.