Jean și Dinu răbufnesc destul de des pe „Drumul Aurului”.

Jean Gavril a acceptat provocarea „America Express” și și-a ales cel mai bun coleg pentru această experiență unică. Este vorba despre fratele lui, Dinu. Cei doi se cunosc de o viață, așa că era și păcat să nu trăiască la comun etapa „Drumul Aurului”.

Jean Gavril este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi. Acesta face parte din echipa lui Smiley, de la „HaHaHa Production” și are la activ zeci de hituri și colaborări de succes. Anul trecut, în viața lui s-au întâmplat două mari evenimente. Primul și cel mai important, a devenit tătic de fată. Al doilea și cel mai nebunesc, „America Express”.

Jean Gavril a fost fan „Asia Express” și a vrut mereu să vadă cum se trăiește „pe viu” o astfel de experiență. „Asia Express” nu a fost pentru, însă „America Express” l-a așteptat cu brațele deschise. Imediat cum a primit propunerea, Jean nu a stat prea mult pe gânduri. Artistul a știut din prima cu cine va merge pe „Drumul Aurului”.

Ce diferență de vârstă există între Jean Gavril și fratele lui, Dinu. Cei doi se ceartă constant în „America Express”
social media

Jean Gavril are cel mai bun coechipier în „America Express”

Dinu, fratele lui este cel care l-a completat în experiența „America Express”. Așa cum le place să spună, unul este artistul, iar altul este sportivul. Cei doi frați sunt extrem de diferiți, dar asta îi face speciali și i-a ajutat foarte mult pe „Drumul Aurului”. Acolo unde a clacat unul, moralul a fost ridicat de celălalt.

Evident, ca și în cazul celorlalte echipe, momentele tensionate au existat, însă au fost depășite cu brio. De cele mai multe ori, Jean și Dinu se certau din nimicuri sau din cauza faptului că Dinu este mai repezit. Și este e înțeles, având în vedere vârsta lui. Dinu este mai mic decât Jean cu 8 ani, iar uneori, aceste diferențe își spun cuvântul. Însă, ceea ce contează este faptul că, la finalul zilei, se înțeleg de minune.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.