Smiley are aproape un ajutor de nădejde

Începând de anul acesta, Smiley și Gina Pistol nu trebuie să îți mai facă griji atunci când vor să plece undeva. De acum încolo, Josephine va fi lăsată pe mâini bune, iar asta pentru că bunicii ei s-au mutat aproape de ea. Părinții lui Smiley și-au cumpărat casă chiar lângă artist, iar asta înseamnă foarte mult pentru el.

Smiley și părinții lui au o relație incredibilă. Deși este la casa lui, artistul se bazează mereu pe mama și pe tatăl lui. Până la apariția Ginei în viața lui, mama și tatăl lui Smiley au fost oamenii care l-au încurajat și l-au susținut cel mai mult. Acest lucru se întâmplă și în prezent, iar cel mai recent gest al lor denotă asta.

Părinții lui Smiley și-au dorit să fie mult mai aproape de fiul lor, dar și de nepoțica Josephine. Cei doi au strâns bani ani la rând, iar acum, și-au permis o casă în Cernica. Nu doar că s-au mutat în aceeași localitate în care stă și artistul, dar sunt și vecini. Asta contează foarte mult pentru artist și conștientizează că asta îi va ușura programul cu Josephine.

Părinții lui Smiley s-au mutat lângă artist și Gina Pistol. „A fost decizia lor”
social media

Smiley: „A fost investiția lor”

Părinții lui Smiley nu s-au mutat acolo până când nu au discutat și el. Iubitul Ginei Pistol nu avea cum să nu fie de acord cu asta. Astfel, tot ce a mai rămas de făcut a fost ca cei doi să-și facă bagajele și să se mute în Cernica. De acum încolo, atunci când Andrei sau Gina vor trebui să plece undeva, le va fi mult mai ușor să o lase pe Josephine la bunicii ei.

Gina este și ea foarte încântată de gestul pe care l-au făcut părinții lui Smiley. Vedeta este în relații foarte bune cu socrii ei și apreciază absolut tot ceea ce aceștia fac pentru micuța Josephine.

„Avem un program echilibrat. Avem timp să petrecem și împreună, separat sau toți trei și cu familia extinsă. Părinții mei sunt topiți, sunt fascinați de tot ce se întâmplă. În curând se vor muta mai aproape de noi. Casa a fost investiția lor. E o chestie la care am convenit împreună”, a spus artistul pentru unica.ro.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.