Ultimele zile au fost extrem de încărcate pentru cei doi. Se pare că antrenorul a luat o decizie, în urma scandalului în care este implicat cu impresara.

În urmă cu câteva zile, tensiunea dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan a atins cote maxime. După episodul în care cei doi s-au bătut, impresara nu a ezitat să facă publice detalii neștiute din relația cu antrenorul. De curând, s-a aflat că Laurențiu Reghecampf nu ar mai fi în țară, aspect dezvăluit chiar de către avocatul său. 

Antrenorul nu se mai află în țară

În urma conflictului din plină stradă, impresara nu a stat pe gânduri și și-a exprimat nemulțumirile cu privire la atitudinea fostului partener de viață. Printre acuzațiile care i se aduc antrenorului, se află și dezinteresul acestuia față de Bebeto.

De aceea, bunurile lui Laurențiu Reghecampf se află sub sechestru. Totul s-a întâmplat, după ce Anamaria Prodan l-a acuzat că nu i-a plătit pensia alimentară fiului său.

( CITEȘTE ȘI: Anamaria Prodan, noi acuzații la adresa lui Laurențiu Reghecampf! Impresara continuă războiul. „Tu lovești omul care…” )

Ce decizie a luat Laurențiu Reghecampf, după scandalul cu Anamaria Prodan. Ce planuri are antrenorul
Colaj Substantial

Se pare că antrenorul a decis să părăsească România. Mai exact, Laurențiu Reghecampf este în Azerbaijan. Acest detaliu a fost făcut public de avocatul său.

„Soluția se va pronunța mâine, a fost amânată. Este prelungit (n.r ordinul) până în momentul pronunțării. (…) Domnul Reghecampf este plecat din țară”, a declarat avocatul lui Laurențiu Reghecampf, pentru Antena Stars. 

Cât despre procesul de divorț, Anamaria Prodan își dorește ca totul să se termine cât mai repede. Ba mai mult, impresara a povestit că întregul episod violent l-a afectat pe Bebeto. Fiul celor doi ar mai refuza să socializeze, după ce o țară întreagă a văzut scenele petrecute în urmă cu câteva zile.

Anamaria Prodan a mărturisit că băiatul a rămas cu traume și că întreaga situație a avut mari efecte asupra sa. De aceea, impresara își dorește ca ea și Laurențiu Reghecampf să divorțeze cât mai curând. Acuzațiile nu s-au oprit aici. Aceasta susține că nu poate înțelege nici acum cum a putut să fie violent față de ea.

Share.

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.