„Vrei să îţi sară copilul la tine în braţe când îi înjuri mama. Îi ameninţi mama cu moartea.”

În urmă cu patru zile, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf erau protagoniștii unor scene la care nimeni nu credea că se va ajunge. Cei doi s-au bătut în plină stradă și fiecare s-a ales cu lovituri serioase. Acum, impresara a făcut noi declarații despre ce s-a întâmplat și îl acuză pe antrenor. Cum se va rezolva tot conflictul dintre ei?

În urma bătăii care a șocat pe toată lumea, Anamaria Prodan s-a ales cu un picior în ghips, dar și cu o mână lovită. Pe de cealaltă parte, Laurențiu Reghecampf s-a ales și el cu ochii vineți, fiind nevoit să poarte ochelari la botezul fiului său pentru a ascunde urmele. Acum, la 4 zile, după tot scandalul, impresara iese la rampă cu noi acuzații.

Aceasta l-a condamnat în primul rând pe fostul partener pentru atitudinea pe care a avut-o față de Bebeto, fiul lui. Se pare că interacțiunile dintre tată și fiu sunt aproape inexistente. Mai mult, vedeta nu înțelege cum Reghe a putu să ridice mâna la ea și să instrumenteze tot scandalul. Impresara își dorește ca totul să se termine și așteaptă cu nerăbdare finalizarea divorțului.

„După atâta vreme vii să-ţi vezi copilul şi stai cu copilul 20 de secunde. Dar nu vii cu un pokemon, niciodată cu nimic şi acum vrei copilul. Vrei să îţi sară copilul la tine în braţe când îi înjuri mama. Îi ameninţi mama cu moartea. Tu lovești omul care ți-a dăruit un copil și te-a ajutat să îți construiești cariera.

Pe șofer înainte nu îl suporta, acum, domne, este șoferul lui, martorul lui. Ne-a și pus microfoane în casă, la cererea lui. Eu sunt calmă. Vreau doar să  găsesc o variantă, să divorţăm. Să închidem absolut tot fără să anunţăm presa. Fără să ştie nimeni pe pământ. S-a terminat tot! Dacă mai prelungim și vorbim, îi va fi rău copilului. Este plin de răutate.”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, noi acuzații la adresa lui Laurențiu Reghecampf! Impresara continuă războiul. „Tu lovești omul care…”
Social media

Fiul lui Laurențiu Reghecampf suferă în tăcere

Anamaria Prodan a mai spus că toată poveste s-a răsfrânt cel mai puternic asupra lui Bebeto. Băiatul este extrem de afectat de tot scandalul în care sunt angrenați părinții lui și cu greu face față. Acesta suferă în tăcere și refuză să mai iasă din casă.

„Bebeto a văzut imaginile, este disperat! Copilul tremură încontinuu de aseară. Nu se poate opri din plâns. Plânge pentru că tatăl său l-a făcut de râs la școală, în fața colegilor și în fața întregii țări. Bietul copil! Nu mai vrea să iasă din casă de rușine că tatăl lui i-a bătut mama, este traumatizat. Odată cu acest episod, trauma creată de Reghecampf copilului din prima căsnicie se repetă în cazul copilului din a doua căsnicie.”, declara Anamaria Prodan.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.