„America Express” a turat la maxim motoarele. Competiția de pe „Drumul Aurului” abia a început, însă, le-a arătat tuturor că probele nu sunt deloc ușoare. Orice se poate întâmpla pe traseu, iar de asta s-au convins toate cele nouă echipe. Din păcate, trei dintre ele au intrat la cursa pentru ultima șansă.

„America Express” este, fără doar și poate, una dintre cele mai urmărite emisiuni. Aventura de la capătul Pământului i-a testat maxim pe concurenți. Echipele s-au convins că joaca are o miză uriașă și că fiecare trebuie să tragă cât mai tare pentru victorie. Însă, așa cum prevede regulamentul, fiecare etapă se încheie cu o cursă pentru ultima șansă.

Echipa imună, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost salvați datorită amuletei pe care au câștigat-o la primul joc. Lor li s-au alăturat sportivele Larisa Iordache și Diana Bulimar. Cu două echipe scoase din jocul nominalizărilor, totul a început să fie din ce în ce mai tensionat. Și, după cum bine știm, cursa pentru ultima șansă nu iartă pe nimeni.

Ce culoare a avut primul totem din „America Express”. „Efortul fizic este foarte mare” Social Media

Orice este posibil în „America Express”

Jean Gavril și fratele lui, Dinu au ieșit pe ultimul loc, ceea ce i-a trimis direct în cursă. În urma voturilor de nominalizare, lor și s-au alăturat Bie Adam și mama ei, urmate de Pufeh și Bruja. Cursa pentru ultima șansă a durat 7 ore, timp în care concurenții au avut de îndeplinit misiuni grele care i-au solicitat la maxim.

De la urcat pe una dintre cele 13 minuni ale Mexicului, până la împletitul și confecționarea de „Leles”, toate au fost pe tabela de misiuni. La finalul zilei când s-a tras linie, la Irina au ajuns pe primul loc Bie și mama sa, urmate la câteva minute de Jean și Dinu. Și, ultimii dintre cei trimiși în cursă, Bruja și Pufeh.

Bruja a recunoscut că a fost o etapă foarte grea pentru ea, mai ales că a luptat singură din cauza problemelor de sănătate ale lui Pufeh. Emoțiile au fost cu atât mai mari, cu cât Irina a deschis cutia cu totemul pe care a cărat-o prima echipă imună, Doina și Cătălin. Din fericire pentru Bruja și Pufeh, totemul a fost verde, ceea ce înseamnă că, pentru ei, „America Express continuă”.