Daisy Dove Bloom a reușit să cucerească pe toată lumea. Micuța a primit recent un cadou foarte frumos din partea lui Taylor Swift.

Katy Perry s-a lăudat recent pe social media cu cadoul personalizat pe care l-a trimis Taylor Swift pentru fiica sa. Ia-tă ce a primit micuța Daisy Dove Bloom.

Fiica lui Katy Perry și a lui Orlando Bloom, Daisy Dove Bloom, a adus numai bucurie. De când s-a născut, părinții ei sunt în al nouălea cer, fiind deosebit de mândrii.

Micuța a primit zilele acestea un cadou special din partea lui Taylor Swift. Mama ei a ținut neapărat să împărtășească cu fanii gestul colegei sale de breaslă.

Taylor Swift a cusut personal broderia pentru fiica lui Katy Perry

Ce cadou i-a făcut Taylor Swift lui Katy Perry?

Gestul cântăreței a fost unul deosebit, în special datorită faptului că Taylor și-a adus propria contribuție. Este vorba de o păturică roz, confecționată din mătase. Detaliu cel mai important este broteria realizată manual pe care o are. Se pare că artista însăși a cusut textul „Baby Bloom”, alături de care a adăugat și un desen ce reprezintă bobocul unei flori.

Din câte se pare, cadoul lui Taylor Swift a fost gândit cu mult timp înainte ca micuța Daisy să vină pe lume. Păturica a fost dată cu 3 Mai, semn clar că artista a dorit cu orice preț să o surpindă pe Katy. Perioada respectivă este exact momentul în care ea și Orlando Bloom au anunțat că așteaptă o fetiță.

Alături de poza cu păturica, Katy Perry a postat și un mesaj foarte drăguț:

 „Domnișoara 🌼🕊 își adoră păturica brodată manual pe care a primit-o de la domnișoara @taylorswift 😩😩😩 sper că o va căra după ea mulți ani de acum, până când devine o bucată de nerecunoscut pe care o păstrează în buzunar atunci când va fi adolescentă.🥺♥️.”

Acest gest foarte frumos este unul neașteptat. Mulți ani la rândul s-a vehiculat faptul că Taylor Swift și Katy Perry nu se înțeleg deloc. Acum însă, securea războiului a fost definitiv îngropată. Cele două cântărețe sunt prietene, iar fanii se bucură când află că interacționează.

Distribuie