Cătălin Scărlătescu a știut mereu cum să facă bani.

Cătălin Scărlătescu a fost atras de partea gastronomică încă de mic copil. Născut într-o familie care avea tangență cu acest domeniu, pasiunea pentru gătit s-a transmis. La 16 ani, Scărlătescu avea primul job, iar până în prezent, nu a luat niciodată pauză de la ceea ce iubește cel mai mult.

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați Chefi din lumea gastronomică. De mai bine de 10 ani, acesta este prezent pe micile ecrane, iar publicul a avut ocazia să vadă și o altă latura a sa. Însă, indiferent de situația în care ar fi pus, mereu scoate la iveală talentul lui gastronimic.

De-a lungul timpului, Cătălin Scărlătescu a preparat sute de farfurii, unele mai interesante decât altele. Dra, până a ajunge la nivelul de a transforma bucătăria în artă, Cătălin a trebuit să investească mult timp, dar și bani. Juratul de la „Chefi la cuțite” nu a stat nicio secundă să pună banii la ciorap, ci a ales să investească în propria lui dezvoltare.

Ce avere are Cătălin Scărlătescu. Anul trecut, iubitul Doinei și-a deschis primul restaurant „de fițe”
social media

Cătălin Scărlătescu nu a alergat niciodată după bani

În domeniul în care activează, juratul de la Antena 1 a câștigat mereu bani mulți, mai ales de când este prezent pe micul ecran. Scărlătescu a găsit mereu un echilibru între distracție și muncă. Astfel, a „spart” banii pe micile plăceri, dar a și investit.

La început, majoritatea banilor se duceau pe cărți de rețete. Apoi, după ce a însușit cât mai multe dintre ele, a vrut să descopere diverse gastronomii. Astfel, a călătorit în jurul lumii și a vizitat cât mai multe țări. În prezent, unul dintre proiectele lui de suflet este restaurantul lui, „X Chef”.

Deși nu are nici jumătate de an de când a deschis ușile afacerii sale, Cătălin se declară mai mult decât mulțumit de ceea ce i se întâmplă. Faptul că toți cei care îi trec pragul apreciază munca sa, este o confirmare supremă.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.