Cătălin Scărlătescu face de fiecare dată artă în farfurie.

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai simpatici chefi de pe micile ecrane. Împreună cu prietenii și colegii lui, Bontea și Dumitrescu, aceasta face spectacol în farfurie. Scărlătescu îmbină gastronomia cu televiziunea de mai bine de 10 ani, dar puțini sunt cei care îi cunosc parcursul profesional.

Cătălin Scărlătescu a demonstrat că merită din plin renumele de unul dintre cei mai buni chefi din România. De-a lungul timpului, acesta nu a dat greș deloc și a demonstrat că bucătăria este chimie și artă. Cătălin este pasionat de gastronomie de mic și nu s-a lăsat până nu s-a perfecționat în acest domeniu. Drumul până aici nu a fost deloc ușor, dar a meritat din plin.

Pentru pasiunea lui a făcut multe sacrificii, inclusiv a renunțat la studii. Cătălin Scărlătescu lucrează de la vârsta de 16 ani. Atunci, lucra pe litoral ca și curiere, după care a avans. A pășit pentru prima dată într-un restaurant și a fost dragoste la prima vedere. Chiar dacă făcea munca de jos, a știut că va urma ceva măreț pentru el.

Câte clase are, de fapt, Cătălin Scărlătescu și cum a ajuns chef bucătar
social media

Cătălin Scărlătescu a lucrat la cele mai mari restaurante din țară

Cătălin a încercat să îmbine utilul cu plăcutul, însă a ajuns la concluzia că mai bine renunță la a mai da BAC-ul. Imediat după acest episod, a primit propunerea de a lucra pe vapor. Acela a fost unul dintre primii pași care i-au deschis și mai mult apetitul pentru acest domeniu. A început să călătorească printre cele mai frumoase țări și a furat meserie de la cei mai buni în domeniu.

În 2011, după ce a revenit în țară, i s-a propus să facă primii pași în televiziune. Atunci, a format prima echipă de chefi bucătari care au rolul de jurați. „Master Chef” a fost emisiunea care i-a adus pe toți trei în fața fanilor și i-a făcut celebri și iubiți de către public.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.