Clara este inamica numărul 1 a Shakirei.

În ultima perioadă, Clara Chia a descoperit faima, cu sau fără voia ei. Tânăra pare că i-a sucit mințile lui Pique și așa a ajuns în lumina reflectoarelor. Tot ea a fost și cea care a dat naștere unul scandal mostru în viața Shakirei. Drept urmare, artista le-a declarat război porumbeilor Pique și Clara.

Anul trecut, Shakira și Pique au ieșit în față cu un anunț pe care nu îl aștepta nimeni. Cuplul a dat vestea că a decis să meargă pe drumuri separate. Dacă inițial nu au vrut să spună cine și cu ce a greșit, presa a aflat imediat. Pique a fost cel care a călcar strâmb, iar ispita lui se numește Clara Chia.

Clara a apărut în viața lui Pique de mai mult timp, însă de aproape doi ani au decis să încerce să depășească limita prieteniei. Blondina este cu 22 de ani mai tânără decât Shakira, iar multe voci au susținut că acesta ar fi principalul motiv pentru care Pique ar fi ales-o pe ea. Nimeni nu știe exact ce se întâmplă în spatele ușilor închise, dar un lucru este cert. Clara Chia nu stă cu Pique pentru bani.

Clara Chia l-a cucerit iremediabil pe Pique

Mulți dintre cei care au aruncat cu pietre în ea și i-au pus eticheta de materialistă, nu știu că aceasta s-a născut în una dintre cele mai bogate familii din Spania. Părinții ei au unele dintre cele mai bănoase meserii și anume, lucrează în domeniul imobiliar și cel juridic. Clara Chiar nu a dus niciodată lipsă de bani, iar acum, cu atât mai puțin când îi poate produce și pe cont propriu.

Acum, tânăra deja s-a mutat cu Pique în casa despre care presa spaniolă spune că ar cumpărată exclusiv de Shakira. Înainte de asta, Clara locuia în una dintre cele mai exclusiviste zone din Barcelona, așa ca fotbalistul s-a asigurat că menține ștacheta sus.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.