Atât Războinicii, cât și Faimoșii sunt gata să obțină premiul cel mare. Iar așa cum am văzut cu toții, după primul episod, fiecare concurent are o personalitate puternică și de învingător.

Însă, există o serie de reguli pe care cei 24 de concurenți trebuie să le respecte. Nu este chiar atât de simplu să participi la “Survivor România”. Deși li sunt impuse anumite lucruri pe care trebuie să le i-a cu ei, concurenții primesc din partea organizatorilor o mică trusă cu periuță de dinți, pastă, aparat de ras și pieptene. De asemenea, crema SPF nu poate să le lipsească concurenților.

Lucruri impuse

Ce au voie să-și ia concurenții de la „Survivor România”, în bagaj. Regulile de la care nimeni nu se poate abate, în Dominicană
Survivor România

Conform celor de la CIAO.ro, concurenților le este interzis să i-a cu ei haine de culori închise, precum negru, albastru sau gri. De asemenea, nu au voie nici cu haine tip neon.

Fiecare concurent are dreptul să–și ia 3 tricouri simple, fără logo-uri vizibile sau branduri.

Atât faimoșii, cât și războinicii au dreptul la 10 seturi de lenjerie intimă identice. 10 perechi de șosete uni, 3 seturi de bikini și 3 maiouri sau bustiere simple pentru sport. Evident, acestea nu trebuie să aibă vreun logo sau un brand inscripționat.

În cazul în care noaptea este prea rece, concurenții au dreptul la 3 perechi de pantaloni lungi, același model și 3 bluze de trening sau hanorace.

La capitolul încălțăminte, este puțin mai lejer. Cei 24 de concurenți își pot lua singură pereche de adidași negri. Faimoșii și Războinicii mai au voie să–și ia 3 combinații de outfit diferite, de petrecere. Acestea trebuie să fie neapărat smart casual.

Nu doar concurenții sunt foarte fericiți că pot face parte din “Survivor România”. În urmă cu mai multe săptămâni, prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel a vorbit deschis despre cum a primit vestea cea mare și ce a însemnat pentru el acest parcurs.

“Nu exagerez deloc atunci când spun că, deși îmi știam potențialul de a aduce povești și emoții publicului din România, eram sigur și că trebuie să fie o competiție acerbă pentru prezentatorul Survivor România – competiție, de altfel, croită pe măsura a ceea ce urmează să se desfășoare în reality show-ul nostru, 100% real, de-a lungul săptămânilor de emisie.   

Încă din faza de probe, am visat – fără glumă, fenomenul „Survivor”. După ce am închis telefonul de confirmare, am început să trăiesc, deplin, proiectul.”, a mărturisit Daniel Pavel pentru romanialibera.ro