De când și-au reluat legătura, fanii îi vor din nou împreună pe Brad Pitt și Jennifer Aniston. Tabloidele afirmau chiar că cei doi s-au împăcat la un moment dat, însă ei sunt de altă părere.

Vremurile când Brad Pitt și Jennifer Aniston formau un cuplu renumit de la Hollywood au apus de mult. Era anul 2005, iar ei au ales să mergă atunci pe drumuri separate. Totuși, la mai bine de 15 ani de atunci, fanii încă speră că vor avea iarași șansa să îi vadă împreună.

Brad Pitt și Jennifer Aniston sunt doi adulți maturi și responsabili. Cu toate că au fost căsătoriți în urmă cu mulți ani, ei au reușit să îngroape securea războiului și să aibă o relație de prietenie în prezent. Mulți sunt de părere că flacăra iubirii se va aprinde din nou între ei, însă aceste zvonuri sunt în totalitate nefondate.

Cei doi actori și-au reluat legătura după ce Brad a divorțat de Angelina Jolie. Acum se înțeleg foarte bine, iar recent au colaborat pentru un scop caritabil.

Este vorba de un eveniment caritabil pentru Sean Penn, la care au participat și alte celebrități precum Julia Roberts, Morgan Freeman și Jimmy Kimmel. Brad Pitt și Jennifer au avut de făcut un mic schimb de replici, intrând perfect în pielea personajelor.

Brad Pitt și Jennifer Aniston nu se mai împacă

Ce au de spus Brad Pitt și Jennifer Aniston despre presupusa lor împăcare?

La final, cei doi au discutat puțin despre posibilitatea unei potențiale împăcări între ei doi. Din câte se pare acest lucru este imposibil de realizat.

Mai mult, Jennifer Aniston chiar a declarat că găsește aceste vise ale fanilor hilare. Având în vedere că mariajul lor s-a încheiat acum mulți ani, este greu de crezut că oamenii încă se mai gândesc la ei împreună.

„Jen trece printr-o perioadă foarte bună în acest moment. Ea este foarte mulțumită cu munca pe care o face și viața sa personală. ”, a declarat o sursă apropiată actriței.

Așadar, fanii ar trebui să își ia gândul de la acest cuplu. Mai mult, o împăcare ar fi absolut imposibilă, mai ales că Brad s-a afișat recent cu noua sa iubită, modelul german Nicole Poturalski.

Distribuie