Angelina Jolie și Brad Pitt au format unul dintre cele mai celebre cupluri de vedere. Cei doi s-au separat în urmă cu câțiva ani, însă divorțul lor nu s-a terminat încă. Așadar, ei încă mai au multe lucruri de împărțit.

Brad Pitt a reușit să treacă cu brio peste fosta sa căsnicie. Tabloidele au anunțat în ultima periodă că actorul are o nouă iubită, pe care încearcă să o răsfețe cum știe mai bine.

Norocoasa care i-a furat inima se numește Nicole Poturalski. Frumoasa brunetă este mult mai tânăra decât Brad, având doar 27 de ani. Tot ce știm despre ea este faptul că are o cariera în modeling și că este de origine germană.

Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși recent în timp ce coborau dintr-un avion în Franța. Destinația lor a fost castelul pe care Brad îl deține în Miraval împreună cu Angelina, loc foarte neinspirat pentru o vacanță.

Castelul francez a fost locul în care Brad Pitt și Angelina Jolie s-au căsătorit

Mai mult, se pare că actorul a făcut acest gest nesăbuit chiar în perioda în care ar fi avut loc aniversarea nunții lor. Așadar, mulți sunt de părere că bărbatul vrea cu orice preț să o rănească pe fosta sa soție.

“Să o ia pe Nicole și să o ducă la Miraval chiar în data fostei lor aniversări a nunții, Brad știe exact ce a făcut și ce reacție va obține de la Angelina. Lui chiar nu îi pasă dacă Angelina se va înfuria groaznic. El se așteaptă ca ea să facă acest lucru.”, a declarat un apropiat al actorului.

Castelul despre care vorbim este unul dintre cele mai iubite imobile ale celor doi soți. Valoarea aceștia a fost estimată la 67 de milioane de dolari, o sumă foarte impresionantă. Brad și Angelina încă se judecă pentru această proprietate, iar până acum nici unul nu a avut câștig de cauză.