Brad Pitt și Nicole se pare că s-ar fi întâlnit cu mult înainte ca presa să afle de relația lor. Cei doi au petrecut mult timp împreună și au asistat la un concert de-al lui Kanye West. Încă de pe atunci păreau să aibă o relație foarte specială, deoarece obișnuiau să își arunce priviri care mai de care mai senzuale.

Surse neoficiale au declarat că cei doi îndrăgostiți au fost văzuți pe 26 august coborând din același avion. Au mers la moșia din sudul Franței pe care Brad Pitt o deține încă din 2008. Femeia de origine poloneză a apărut în viața starului de cinema pentru a-i alina durerea provocată de divorțul de Angelina Jolie.

Poturalski i-a sucit repede mințile vedetei de film. Femeia a pozat sexy în mai multe publicații celebre, printre care și Elle și Grazia. Tânăra de 27 ani are și ea un fiu pe nume Emil, dintr-o relație anterioară. Micuțul este acum în grija mamei și beneficiază de toată atenția ei.

Brad Pitt și Nicole Poturalski au o conexiune de mai mult timp

Deși relația dintre Brad Pitt și Angelina s-a terminat în 2016, cei doi încă nu au finalizat actele de divorț. Până în 2019 ei au tot încercat să se înțeleagă pe cale amiabilă de dragul copiilor, dar din păcate nu au reușit. La sfârșitul anului au apelat la instanțele de judecată.

Problema principală a cuplului este cine va primi custodia celor șase copii. din cauza scandalurilor din familie, toți cei șase copilași au fost nevoiți să meargă la ședințe de terapie. Cei mai mari copii ai cuplului și-au dat seama deja de ceea ce urmează să se întâmple între părinții lor.