Angelina Jolie este o mamă model. Dacă există un lucru pe care actrița a reușit să îl facă perfect de fiecare dată, atunci acela este de a fi părinte. Chiar dacă își crește singură copiii, vedeta le oferă cea mai bună creștere posibilă.

Angelina Jolie și cei șase copii ai săi s-au bucurat în ultimele luni de mult timp petrecut împreună. Apariția noului virus i-a reunit, iar ei s-au izolat în casa lor luxoasă din Los Angeles. Actrița a făcut tot posibilul ca programul lor să nu se schimbe deloc, așa că s-a asigurat că micuții ei se trezesc de dimineața și sunt cât mai productivi pozibil.

Maddox este fiul cel mai mare al Angelinei. Adolescentul în vârstă de 18 ani a ales să-și continue studiile departe de casă, la o universitate din Coreea de Sud. Este vorba de Universitatea Yonsei, loc unde acesta studiază coreeana și rusa. Chiar dacă acum s-a întors acasă în SUA, asta nu înseamnă că trebuie să își ngelijeze studiile.

Fiul Angelinei Jolie, Maddox, începe anul 2 de facultate în Coreea de Sud

Conform unor surse apropiate familiei, adolescentul va începe curând anul al II-lea de universitate. Cum nu mai este posibil să călătorească în Coreea, el va încerca pe cât posibil să țină pasul online. Va participa la cursuri de acasă, chiar dacă diferența mare de fus orar îi va pune bețe în roate. Se pare că Maddox își va începe activitatea la 6 seara.

Angelina Jolie se bucură de timpul petrecut cu familia

Angelina Jolie se bucură cât de mult poate de timpul petrecut alături de familia sa. Cum momentele acestea sunt rare, încearcă pe cât posibil să asimileze toată experiența exact așa cum trebuie. Chiar dacă situația prin care trecem este una dificilă, actrița încearcă să-i vad și aspectele pozitive. Acest timp acasă alături de copii a învățat-o multe despre ea și despre micuții săi. A reușit să creeze o legătură mai puternică cu aceștia și să realizeze că familia lor este de fapt o echipă.