Reclamă
Reclamă

Nunta Ginei Pistol și a lui Smiley a părut desprinsă din povești. Cei doi au planificat evenimentul exact după sufletul lor și nu este de mirare că totul a ieșit ca la carte. În ziua cea mare, alături de ei au fost oamenii dragi, prietenii, dar și colegii care s-au transformat într-o adevărată familie.

Smiley și Gina Pistol sunt, oficial, soț și soție. De mai bine de șapte ani, cei doi sunt de nedespărțit, iar acum, au decis să își unească destinele și în fața lui Dumnezeu. Gina și soțul ei au radiat în ziua cea mare, iar totul a apărut desprins dintr-un basm frumos.

Gina și Smiley au vrut ca nunta lor să fie un eveniment degajat, unde invitații să se simtă liberi să facă ce vor. Mirii au pus la dispoziția tuturor preparate alese, dar și muzică pe cinste, pe care s-a dansat până în zorii zilei. La fel ca și în cazul mâncarii, muzica a fost extrem de diversificată, astfel că toată lumea s-a simțit bine.

Ce artiști au cântat la nunta Ginei Pistol cu Smiley. Cei doi au avut parte de o adevărată surpriză
Instagram

Smiley și Gina au dansat cot la cot cu invitații

Invitații s-au așteptat ca Smiley și Gina să aibă momentul lor artistic, mai ales că au mai cântat și pe scenă la Sala Palatului împreună. Însă, se pare că frumoasa mireasă a ales să stea departe de microfon. Asta pentru a nu-i aduce ghinion în ziua cea mare.

Reclamă

De atmosferă s-au ocupat mai mulți artiști. Dar, de departe, surpriza serii a fost Damian Drăghici. Îndrăgitul artist i-a scos pe toți la dans cu acordurile lui de nai. Nu au lipsit nici manelele, iar aici, cap de listă a fost Luis Gabriel.

Când a intrat manelistul în scenă, toți invitații au început să danseze și să cânte. Andreea Esca, Raluka, Ruby și Sore și-au arătat cele mai bune mișcări, semn că s-au simțit foarte bine.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro