Gina Pistol și Smiley au vrut ca nunta lor să fie departe de un eveniment clasic cu reguli. Cei doi și-au dorit o petrecere la care să ia parte cei mai buni prieteni și familia. Locația a fost una de vis și la fel a fost și mâncarea. Mirii s-au asigurat că pun pe masă cele mai gustoase preparate.

Gina Pistol și Smiley au avut o nuntă ca-n povești. Cei doi și-au planificat de luni bune marele eveniment, iar acum, l-au văzut cum prinde contur. Ieri, invitații au petrecut alături de ei în una dintre cele mai frumoase locații din Capitală. Iris Orangerie este o seră care găzduiește astfel de evenimente și s-a potrivit la fix cu ceea ce căutau mirii.

Gina Pistol și soțul ei au fost extrem de atenți la detalii și, în special, la mâncare. Deși s-a speculat că pentru ei vor găti cei trei chefi celebri de la Antena 1, se pare că, de data asta, Gina a vrut ca prietenii ei să fie invitați și nu i-a pus la treabă. Încă de zilele trecute, Cătălin Scărlătescu a spus din prima că vrea doar să stea la masă și să se bucure pentru proaspeții însurăței.

Ce preparate au avut pe masă invitații de la nunta lui Smiley. Meniul nu a fost deloc unul ieftin Instagram

Smiley și Gina s-au asigurat că invitații se vor simți foarte bine

Gina și Smiley au vrut ca nunta lor să fie o îmbinare reușită dintre tradițional și modern, mai ales la partea culinară. Meniul au fost gândit foarte bine, astfel încât fiecare invitat să se regăsească măcar într-un preparat. Astfel, pe masa celor 300 de invitați au fost puse sarmale cu mămăliguță, dar și pulpă de rață confiată.

Se pare că meniul ar fi costat 100 de euro. În una dintre pozele postate pe social media se poate observa, în detaliu, ce a conținut meniul de la nunta lor, de la aperitiv până la faimosul desert.

Ce preparate au avut pe masă invitații de la nunta lui Smiley. Meniul nu a fost deloc unul ieftin Instagram