Jean de la Craiova nu se ferește să recunoască că i-a plăcut să își trăiască viața. Chiar dacă este căsătorit și are un mariaj fericit, din când în când, i-au mai fugit ochii și în alte părți. Manelistul nu are deloc gusturile rele, iar avansurile lui au fost îndreptate către unele dintre cele mai frumoase artiste din țară.

Jean de la Craiova a făcut tot posibilul să stea departe de scandaluri. Manelistul a preferat ca planul artistic să îl definească. Și a reușit. De-a lungul carierei sale, acesta nu a ieșit deloc în evidență cu viața privată, ci doar cu reușitele lui. Totuși, acesta a recunoscut că, din când în când, a admirat unele vedete mai mult decât era cazul.

Jean de la Craiova a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță. Așa cum era de așteptat, manelistul nu a avut scăpare și a fost supus testului „Sosurile iuți”. Artistul nu este foarte bun prieten cu mâncarea picantă, așa că singura lui salvare a fost sinceritatea.

Ce artiste celebre au refuzat avansurile lui Jean de la Craiova. Iubiții lor vor fi mândre de ele! Facebook

Jean de la Craiova știe să fie și refuzat

Artistul a răspuns mai asumat ca niciodată tuturor întrebărilor aruncate la fileu de către Măruță. Pentru a nu fi nevoit să încerce sosurile iuți, Jean a ales să i se citească întrebările cu voce tare. Fără teamă, manelistul a numit din prima două artiste cărora le-a făcut avansuri.

Deși poate pare greu de crezut, acesta și-a încercat norocul cu Ruby și Oana Radu. Din păcate, artistul nu prea a avut noroc, căci la schimb a primit refuzuri. Îndrăgitul interpret a vrut să clarifice situația și să precizeze că nu au fost avansuri în adevăratul sens al cuvântului.

Mai degrabă, acesta le-a complimentat pe cele două artiste puțin mai mult decât ar fi fost cazul, dar degeaba. Atât Oana, cât și Ruby au relații serioase de ani de zile, iar atitudinea lor se explică.