Unele evenimente au fost cu adevărat marcante pentru cele două vedete ale showbiz-ului românesc

Adrian Minune și Jean de la Craiova se află pe lista celor mai îndrăgiți și apreciați cântăreți de manele de la noi din țară. Artiștii au o adevărată carieră în spate și mulți ani de muncă pentru a se putea menține în topuri.

Nu mai au nevoie de nicio descriere, întrucât îi cunoaște absolut oricine. Ceea ce puțină lume știe însă este faptul că cei doi au împărțit la un moment dat aceeași scenă. Iată ce dezvăluiri a făcut Adi Minune, din spatele evenimentelor la care au participat.

Cum au fost răsplătiți maneliștii pentru o reprezentație

În cadrul unui interviu de pe platforma Youtube, Adrian Minune a vorbit deschis despre perioada în care a început să cânte. Artistul spune cu zâmbetul pe buze că a avut numeroase întâmplări atipice. Într-una dintre ele, se afla la un eveniment privat alături de Jean de la Craiova. Cei doi își încheiaseră programul, iar pentru că mirii nu dispuneau de suma necesară pentru a-i plăti, le-au oferit un porc.

„Am cântat la o nuntă cu Jean de la Craiova și nu au mai avut oamenii bani să ni-i dea. E o amintire din copilărie, eu cânt de la șapte ani. Trebuia să ne dea câte 300 de lei, în bani vechi. Și de la restaurant, oamenii ne-au dus la ei acasă”, a declarat Adrian Minune.

@video.clipuri1 #adrianminune #fy #2022 #foryou #videoclipuri1 #bucuresti ♬ original sound – videoclipuri1


Pățania este cu mult mai amuzantă după ce, Adi Minune a ajuns acasă cu animalul în portbagajul mașinii. La numai două săptămâni de la eveniment, artistul a aflat că de fapt este o purcea, care îi va mai aduce încă 10 purceluși.

Ulterior, după ce a aflat și Jean de la Craiova despre situație, s-a prezentat acasă la colegul său de breaslă. Totuși, artistul nu a plecat cu niciun purceluș. Însă a mers acasă cu suma de 700 de lei vechi, pentru a-i lăsa toți cei 11 purcei lui Adrian Minune.

Cântărețul de manele nu se sfiește să povestească deschis despre momentele prin care a trecut. Mai mult decât atât, el cataloghează această pățanie drept una frumoasă, de care își amintește cu drag.

Share.

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii