Culiță Sterp plătește, la propriu, dar și la figurat pentru accidentul pe care l-a produs.

Zilele acestea, Culiță Sterp a fost în centrul atenției. Din păcate, manelistul a provocat un accident destul de grav la Cluj, așa că, acum, suportă consecințele. După ce a fost reținut de către Poliție, Culiță a primit o amendă pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice, dar și pentru că a părăsit locul accidentului.

Culiță Sterp a reușit să-și surprindă familia și fanii în cel mai neplăcut mod posibil. Cei care îl urmăresc pe manelist știu că acesta nu a fost niciodată implicat în scandaluri, doar că, de data asta, a gafat-o. Artistul s-a urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice, iar rezultatul a fost unul dezastruos.

Fratele lui Iancu Sterp a ignorat orice regulă de circulație, iar asta a dus la producerea unui accident care putea fi extrem de grav. Camerele de bord ale altor participanți la trafic l-au surprins pe Culiță în timp ce gonea de șosea, ignorând orice semn de circulație sau semafor.

Ce amendă a primit Culiță Sterp după ce a provocat accidentul de la Cluj. „La banii lui, pe ăiă îi aruncă”
Social media

Culiță Sterp este bun de plată

Astfel, manelistul a intrat direct într-o mașină care circula regulamentar. Din păcate, Culiță nu a oprit să vadă ce a pățit victima accidentului, ci și-a văzut de drum, mai departe. La scurt timp, artistul a fost oprit de către Poliție și testat cu etilotestul. Alcoolemia din aerul pur respirat a fost destul de mare, așa că acesta s-a ales cu dosar penal.

La câteva ore de la producerea accidentului, Culiță a fost reținut la sediul Poliției. Acuzațiile care i s-au adus a fost conducerea sub influența alcoolului, vătămare din culpă, dar și părăsirea locului accidentului. Oricât de grav ar putea suna toate astea, manelistul s-a ales cu o amendă. În concepția multora, este mult prea mică pentru fapta săvârțită.

Mai exact, pentru daunele provocate, manelistul va trebui să plătească o amendă de nici mai mult, nici mai puțin de 1885 de lei. Cei care au văzut despre ce sumă este vorba, au crezut că este o glumă.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.