Cântărețul a primit un verdict dureros în urmă cu puțin timp

Culiță Sterp se află de câteva ore în mijlocul unei situații șocante, mai ales pentru fanii lui.  Artistul a provocat azinoapte un accident grav, însă a fugit de la locul faptei. Acum, oamenii legii au decis să îl rețină pentru 24 de ore.

Artistul rămâne în arestul poliției

Manelistul a fost protagonistul unei situații teribile azinoapte. Acesta a urcat băut la volan și a gonit în trombă pe un bulevard din Cluj. Din nefericire, acesta a lovit cu bolidul de lux pe care îl conducea o altă mașină oprită la semafor.

În urma impactului o persoană a fost rănită.

Mai grav este însă că acesta a încercat să fugă de la locul accidentului.

Artistul a fost supus procedurii etilotestulului, iar în urma acestuia a reieșit că a consumat alcool. Mai exact, indicatorul a arătat 41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sursa foto: Instagram

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pe numele manelistului pentru vătămare corporală. Acesta a fost condus la sediul poliției județene pentru a da dat explicații.

Anchetatorii au decis însă în urmă cu puțin timp ca acesta să rămână în arest pentru 24 de ore.

A fost recent implicat într-un alt scandal

Culiță Sterp este urmărit de ghinion în ultima perioadă. Artistul a fost recent implicat într-un alt scandal.

Totul s-a petrecut în străinătate acolo unde acesta a fost invitat să onoreze un eveniment. Deși avea un contract cu organizatorul, în pauză, Culiță a plecat de la eveniment pentru un scurt program la un altul.

Femeia care îi plătise biletul de avion și îi achitase o parte din sumă s-a enervat la culme pentru acest gest.

Aceasta a dat buzna peste artist și formația lui pentru a-i da o lecție. În urma incidentului, aceasta a reușit să spargă un microfon provocând o pagubă de 250 de euro.

La final, cântărețul nu și-a mai primit și restul sumei de bani din contract.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.