Solistul formației Carla’s Dreams a vorbit deschis despre afacerile lui. Din ce își mai câștigă banii juratul de la SuperStar România?

Liderul grupului Carla’s Dreams, pe numele său adevărat Sergiu,  a fost întotdeauna discret cu viața personală. Nu a vrut niciodată să se afișeze excesiv, așa că rare sunt ocaziile în care spune ceva despre viața lui de dincolo de muzică.

Invitat la podcastul „Fain si simplu” al lui Mihai Morar, solistul a dat din casă și a dezvăluit în ce și-a investit banii. Artistul de peste Prut a recunoscut că nu se vede cântând pe scenă zeci de ani, așa că are și alte afaceri de care se ocupă. Juratul de la SuperStar România are un atelier de table la Bistrița, de care se ocupă un prieten bun de-al lui.

Carla’s Dreams are o afacere profitabilă în Bistrița

„Banii iubesc liniștea. Eu nu lucrez pentru bani, vreau ca banii să lucreze pentru mine. Asta e feblețea mea. Tabla este pasiunea mea. Sper să mă ocup de asta mai departe.

Este foarte interesant. Am un prieten care se ocupă de chestia asta. În Bistrița e și o întreprindere metalurgică, mare, din care se exportă metal inclusiv în Moldova. Și noi ne-am gândit de ce nu facem invers, de la noi din Moldova. Dar hai chill, mi se pare neinteresant. Am «ouă» peste tot. Avem grijă de noi, atâta tot. E firesc. În principiu, nu prea am nevoie de nimic, dar de mine depind niște oameni. Îmi trebuie niște bani lunar.”, a povestit solistul Carla’s Dreams.

foto: captură video

Spre dezamăgirea fanilor, Carla’s Dreams a dezvăluit că nu se vede cântând până la vârsta de 50 de ani și nici nu și-ar dori acest lucru.

„Asta n-o să dureze veșnic, eu nu vreau să mă machiez la 50 de ani în câmp! Nu sunt atât de plecat de pe fix. Dar nu vreau să-mi fie rușine de nimic din ceea ce am făcut. Asta este ‘beția’ mea artistică.”, a mai declarat îndrăgitul cântăreț.

De ce poartă mască mereu

Carla’s Dreams nu a fost niciodată atras de imaginea publică, motiv pentru care și-a dorit să își țină viața privată cât mai ascunsă de ochii fanilor. Acesta poartă mască pentru a se simți mai confortabil în postura de artist.

„E mai ușor să vorbești când ești mascat, într-un fel, dar nu e o lipsă de responsabilitate”, a povestit solistul în trecut. „Oricum, tot poți fi taxat. În anumite cazuri, mă ajută să fiu mai deschis”, a completat acesta.

Distribuie

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.