Carla’s Dreams este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România și a devenit cunoscut în țara noastră, în urmă cu mai bine de 8 ani. Bărbatul a decis să vină de peste Prut în România și a făcut senzație cu piesele pe care le-a lansat, încă din prima clipă. Are mii de fani și a susținut zeci de concerte. Deși fanii știu foarte multe lucruri despre el, foarte puține persoane au idee cum este artistul când nu este pe scenă.

Carla’s Dreams, omul din spatele măștii pe care o poartă

Cântărețul se bucură de un succes imens, iar faptul că poartă o mască și că nu este recunoscut pe stradă îi oferă libertatea de a face tot ceea ce își dorește fără a ju judecat.  Mulți vor ca el să reunțe la mască, dar Carla’s Dreams a spus clar, de mai multe ori, că lucrul acesta nu se va întâmpla în public.

Cum este Carla’s Dreams când nu poartă mască: "Eu știu când un om minte sau..."

”Eu am fost un pic justițiar în adolescență și în mica maturitate, dar mi-a trecut. Eu urăsc oamenii care nu se gândesc la alți oameni; dar urăsc e un cuvânt foarte dur. Nu urăsc, dar așa, oamenii care pur și simplu nu se gândesc deloc, adică cei care fac greșeli din prostie. Mi-aș dori să fiu orb în lumea orbilor, dar totodată aș vrea să lecuiesc toți orbii din momentul în care toți vedem. Ori una, ori altfel, pentru că altfel noi o să fim într-un conflict permanent și asta este destul de frustrant. Eu nu prea am dușmani, nu știu, nu prea am făcut rău. Eu am fost răutăcios destul de mult, dar din punctul meu și al altora de vedere, sunt destul de motivat. Eu am făcut ceea ce am vrut de multe ori, dar atunci când știam că asta o sa afecteze pe cineva în mod brutal sau critic, nu am mai făcut-o sau m-am mai gândit o dată. Eu nu prea am făcut răutăți gratuite pur și simplu”, a povestit  Carla’s Dreams, pentru cronicaridigitali.ro.

Ce urăște cel mai tare artistul

În cadrul podcast-ului la care a luat parte, cunoscutul artist a făcut o serie de dezvăluiri și despre lucrurile pe care le urăște cel mai mult în viață. Carla’s Dreams nu suportă să fie mințit. De fiecare dată când acest lucru se întâmplă, el reușește să își dea foarte repede seama de intențiile oamenilor. În plus, nu ezită să le atragă atenția celor care vor doar să îl păcălească.

”Mă enervează minciuna pentru că nu doar risc, dar primesc plăcere să răspund cu același lucru oamenilor care sunt obișnuiți să primească neteziri pe capete. Eu știu când un om minte sau poate greșesc, dar nu prea greșesc. În ultimii șase ani poate s-a întâmplat de două ori să greșesc în sensul ăsta. Eu știu când minți și am să îți spun când minți și atunci tare mă irită, iar eu știu că asta se termină cumva cu un gard… Eu nu sunt prea cioplit și mă bucur că nu sunt pentru că uneori, probabil că exagerez cu chestia asta, dar uneori p**** m*-t** sunt cuvintele care ne exprimă cel mai elegant sentimentele”, a mai zis el.