Bogdan de la Ploiești a învățat să își accepte trecutul, cu bune și cu rele.

Bogdan de la Ploiești a evoluat în câțiva ani cât alții într-o carieră. Manelistul a descoperit succesul când se aștepta cel mai puțin, iar acum se bucură din plin de el. Nici nu ar avea cum să fie altfel, având în vedere ce viață ducea înainte de a deveni faimos.

Bogdan de la Ploiești nici nu mai are nevoie de introducere. Manelistul a prins la public din prima, iar una dintre piesele sale i-a schimbat destinul. Deși lumea îl știe de relativ puțin timp, el este prezent în industrie de ani buni. Din păcate, succesul nu a apărut din prima, ci s-a lăsat așteptat.

Bogdan de la Ploiești avea gânduri să plece peste hotare, mai exact, în Elveția. Acesta voia să își deschidă o mică afacere alături de prietenii lui. Toate astea se întâmplau cu mult înainte ca piesele lui să rupă topurile și să răsune peste tot. Acum, ajuns în ipostaza unui artista de mare succes, Bogdan nu uită niciodată de unde a plecat.

Ce afaceri a avut Bogdan de la Ploiești, înainte de a deveni celebru. „Mă ia garda dacă spun”
Colaj Substantial

Lui Bogdan de la Ploiești nu îi este rușine cu trecutul lui

Manelistul a recunoscut că înainte de a deveni faimos, viața lui era una obișnuită. Acesta încerca să își câștige traiul așa cum știa mai bine, chiar dacă asta însemna, uneori, și fapte mai puțin onorante. Artistul a recunoscut că a călcat de multe ori strâmb, dar asta din cauza faptului că nu avea de niciunele. Între timp, situația lui financiară s-a schimbat, dar nu îi este rușine cu ceea ce a făcut.

„Mă ia garda dacă spun că furam din buzunare?! Am făcut multe, le-am făcut pe toate. Mi-a plăcut câte puțin din toate. Eu așa mănânc la masa, și ciobă de burtă și supă de pui.”

În prezent, Bogdan de la Ploiești trăiește viața la care nici măcar nu a îndrăznit să viseze. Artistul își satisface toate mofturile fără să stea prea mult pe gânduri, iar banii nu mai sunt deloc o problemă. Ba mai mult, atunci când este nevoie, îi ajută cu mare drag pe cei apropiați și, în special, pe familia sa.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.